Blijvende pijn links van knie

  • #1

    Hey,
    Ik zou graag weten wat jullie 'diagnose' is in mijn geval. Binnenkort laat ik platen nemen maar omdat dit process zo lang duurt zou ik toch eens willen horen of er vergelijkbare gevallen zijn.

    Het begon dus in Februari tijdens het voetballen. Ik nam een korte draai en er leek iets te knakken in de zone van mijn knie. Ik voelde vooral pijn als ik mijn knie zeer hard ging strekken. Dan schoot er rechts van mijn rechterknie een pijnscheut op. Ik ging een tweetal weken later naar de dokter maar kon ondertussen alweer vrij goed bewegen. De dokter dacht dus niet meteen aan een ernstig letsel. Eerder iets in de richting van een spierscheur. Ik heb dat seizoen niet meer terug gevoetbald, maar kon in maart wel terug gewoon rennen. Ik ging in april, mei, juni etc probleemloos rennen en deed af en toe een niet te intensieve andere vorm van sport. Ik voelde de pijn in mijn knie niet tijdens het sporten. Enkel voelde ik iets (geen pijn, gewoon 'iets') wanneer ik mijn been weer overdreven ging strekken. Nu ben ik terug hervat met voetballen. We zijn enkele trainingen ver en ik heb alweer zeer veel last aan de buitenkant van mijn knie. Vooral toen ik een keer wat uitschoof kwam het terug.

    Enig idee? Kan dit een meniscusletsel zijn of is het bij een meniscusletsel niet mogelijk om te kunnen lopen. Ik voel nu de pijn vanaf ik mijn been een beetje strek maar kan nog gewoon rennen. Voetballen is wel iets anders..

    Bedankt voor jullie info

    Reageer
    #2

    Het zou een meniscusletsel kunnen  zijn. Ik raad je aan om voorlopig toch maar even niet te voetballen totdat duidelijk is wat er aan de hand is.

    Reageer
Reageer op: Blijvende pijn links van knie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief