Constante pijn in linkerknie

  • #1

    Hallo, al enkele jaren heb ik last van een 'zeurende' pijn in mijn linkerknie, precies bij de binnenste meniscus. Hiervoor ben ik in 2012 voor het eerst bij de orthopeed geweest, die het op groeipijnen heeft gegooid. In 2016 ben ik teruggekomen bij de orthopeed, die toch maar röntgenfoto's en een MRI heeft gemaakt hierop was volgens hem niks te zien. Hierop zijn we aan de slag gegaan met fysiotherapie om de algehele stabiliteit van de knie te verbeteren.

    Een jaar later, eind 2017 is er (omdat de klachten niet minder werden, sterker nog, verergerden) opnieuw een MRI gemaakt, waarop wederom niks te zien was.

    Tegenwoordig blijft de pijn aanwezig. Bij staan, (trap)lopen, fietsen, elke vorm van belasting geeft deze pijn. Als ik lig is de pijn nog wel enigszins aanwezig, maar wel minder.

    Ik kom de dagen door met hulp van pijnmedicatie, maar ik wil een langetermijnoplossing. Is er iemand die enig idee heeft wat ik zou kunnen aankaarten bij huisarts/orthopeed, waarmee we verder komen?

    Groet, Jochem

    Reageer
Reageer op: Constante pijn in linkerknie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief