Pijn aan knie

 • #1

  Hallo,

  Ik heb al jarenlang last van me knieën. Ik heb naar zoveel fysiotherapeuten geweest dat niets helpt. De een zegt je hebt een overbelaste knie, de ander zegt je hebt een ontsteking in je knieën, de ander zegt je knieschijf zit niet goed op zijn plaats, de ander zegt je spieren zijn zwak, de ander zegt komt door je evenwicht. Ik weet het ook niet meer ik heb een aantal keren een MRI scan gehad maar daar is niets uitgekomen ziet er allemaal goed uit. De pijn kan ik soms niet verdragen en het verspreidt zich naar me hele benen. Ik kan geen strakke broeken meer dragen omdat de pijn erger wordt. Na lang zitten of lopen begint de pijn weer op te komen, fietsen kan ik zowiezo niet door de pijn. Ik voel gewoon elk seconden de pijn in mijn benen.

  Reageer
  #2

  Ga met de klachten naar je huisdarts en vraag om een verwijzing naar een orthopeed.

  Reageer
  #3

  ik ben ook naar een orthopeed geweest was niets aan de hand

  Reageer
  #4

  dan wordt het toch wat moeilijk.....

  Hoe oud ben je? Hoe groot ben je en wat weeg je?
  Doe je aan sport?

  Reageer
  #5

  Ik ben op dit moment 28 jaar, 165 cm en tussen de 55 en 58 kilo. Ik heb al ongeveer 10 jaar last van me knieën en niemand die weet wat ik heb.. Nee ik doe niet aan sport vroeger deed ik aan voetbal.. De pijn in me knieën begonnen spontaan uit het niets toen ik gewoon op een dag liep op straat het begon met m'n linker knie en uiteindelijk na een tijdje ook me rechter knie.. Ik ben zelfs in het buitenland naar een ziekenhuis geweest die ook dit keer wat anders zei.. M'n dokter zegt dat ik moet leren leven met de pijn omdat ze de oorzaak niet weten, maar de pijn is zo ondragelijk dat ik niet kan lopen. vindt het maar TÉ raar dat er geen oplossing is voor m'n pijn..

  Reageer
  #6
  1. Door een discus hernia kun je pijnlijke uitstralingen in je knie hebben. Broeken,wind,lakens doen pijn vanwege de zenuw die bekneld is door de hernia. Zie nu pas jouw bericht. Hoop dat het ondertussen verholpen is.MRI aanvragen rug.
  Reageer
  #7

  Ik had last van mijn knie na een lange wandeling op vakantie. Lange tijd mee gelopen. Ook geen strakke broeken meer. Sinds kort naar BSR behandelaar (body stress release) en zij heeft mij na 1 behandeling al van de knie pijn afgeholpen. Ook al jaren onderrug pijn waar men niets kan vinden . Ook daar is nu al veel verbetering in gekomen.  Voor mij geen gewone fysio meer.  Misschien kun je dat eens proberen.

  Groet Jocowi

   

  Reageer
Reageer op: Pijn aan knie
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief