Pijn onderrug, knie en bovenbeen

 • #1

  Ik heb sinds een jaar last van mijn rechter knie/bovenbeen, 2 maanden geleden kreeg ik hetzelfde in mijn linkerknie/bovenbeen en sinds 4 weken heb ik enorme pijn aan mijn onderrug, zo erg dat ik vaak niet kan lopen en vermoeidheid erbij, ook doen de testikels pijn.

  Nou ben ik 3 weken geleden bij de huisarts hiervoor geweest omdat ik dacht dat het misschien vanuit de nieren kon komen omdat de pijn daarvandaan leek te komen.

  Echo van de nieren en testikels gehad, foto van de bovenbuik gemaakt, uitgebreide soa onderzoek gedaan en gekeken voor een blaasontsteking, alles negatief.

  Nou ben ik zojuist weer naar de huisarts gegaan voor mijn knie/bovenbeen voornamelijk en heb ik gevraagd voor een spuit die ze mij een jaar eerder ook in de schouder hadden gezet omdat ik daar destijds last van had , ontsteking van de slijmbeurs ofzo, en dat dit hetzelfde aanvoelt.

  Dat wilde ze niet doen, ik moet eerst naar de fysio ervoor, ik ben hier niet voor verzekerd en de fysio zegt dat het ergens tussen de 600 en 1000 euro gaat kosten, 10 tot 20 behandelingen.

  Ik heb al gevraagd of ze niet eerst een echo kunnen maken van de knie en andere gewrichten om uit te sluiten dat het dat niet is maar ze willen perse eerst 3 maanden lang fysio doen, ondertussen kan ik bijna niet lopen en heb ik enorme pijn.

  Wat kan ik nog doen?

  Reageer
  #2

  Je kunt een verwijzing vragen naar een orthopeed of sportarts voor onderzoek.
  Er zijn ook sportartsen die een eenmalig consult bieden zonder verwijzing.

  Reageer
Reageer op: Pijn onderrug, knie en bovenbeen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief