Felle pijn in been en knieholte

  • #1

    Sinds enige jaren heb ik al pijn in mijn linkerbeen en knieholte. Te begin was ik nog enige dagen pijnvrij, maar in de loop der tijd is het steeds erger geworden. Zodra ik een tiental meters loop of enkele minuten sta begint het been en ook voornamelijk de knieholte zeer te doen, uitstralend naar de zijkant van mijn kuit tot in de tenen en ook mijn bovenbeen. Traplopen is moeilijk en mijn huishouden naar behoren doen onmogelijk. Zittend heb ik bijna geen last, s nachts kan ik niet zonder pijn op mijn linker bovenbeen liggen.

    Een jaar geleden heb ik een MRI scan en fotos van mijn rug gehad. De Neuroloog vertelde me en liet het me ook zien, dat twee tussenwervelschijven versleten zijn, bij de ene bevindt zich een uitsteksel. Ik werd naar de fysiotherapie door verwezen. Intussen heb ik verleden jaar bijna 30 behandelingen gehad, maar de pijn is niet minder geworden. Sinds kort ben ik weer aan fysiotherapie begonnen. De pijn wordt niet beter en intussen begin ik me af te vragen of het inderdaad met die tussenwervels te maken heeft. Volgens de neuroloog kan ik daardoor alleen maar pijn in mijn bovenbenen hebben. Maar waar komt dan die felle pijn in mijn knieholte vandaan die uitstraalt tot in mijn enkel en tenen?

    Heeft iemand soortgelijke klachten? En kan me iemand vertellen of die pijn niet toch van een afgeknelde zenuw in mijn rug komt? Rugpijn heb ik bijna niet.

    Reageer
    #2

    Het zou toch door een zenuw veroorzaakt kunnen worden. Ik zou toch maar eens terug gaan naar de neuroloog

    Reageer
Reageer op: Felle pijn in been en knieholte


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief