Pijn scheenbeen

  • #1

    Hoi, ik heb de afgelopen maand last van (lichte) pijn in mijn scheenbenen. De pijn is niet heel erg en wordt ook minder tijdens het sporten ( misschien om dat ik dan ergens anders aan denk). Nou dacht waarshijnlijk iets met mijn spieren ofzo, maar toen ging ik googlen en toen zag ik dat op de plek van de pijn helemaal geen spieren zaten enkel bot. Toen ging ik mij zorgen maken of het misschien botkanker kan zijn. Het ene moment is het het ene been dan de andere weer. Er zit ook geen bobbel op bot zover ik kan voelen. Wat het ook nog kan, is dat het komt doordat ik inloop en steunzooltjes heb maar ik draag die nooit, dus misschien komt het wel daar door. Wat denken jullie?

    Reageer
    #2

    Google eens naar : shin splint .

    Reageer
    #3

    Dat heb ik gedaan en het zit ook wel op die plek maar de pijn die omschreven wordt lijkt veel erger dat die ik heb en ook wordt de pijn bij shin splint niet minder door sporten maar erger, wat bij mij niet het geval is.

    Reageer
    #4

    Google ook eens "fysiotherapeut " of "huisarts "๐Ÿ˜‰
    Die kunnen onderzoek doen naar de oorzaak van de klachten en daarmee een betrouwbaardere diagnose stellen dan dokter Google of mensen op een forum.
    Of ga je steunzolen dragen,want die zul je niet voor niets aangemeten gekregen hebben.

    Reageer
    #5

    Bedankt voor jullie reacties!!! Ik ga ermee aan de slag!

    Reageer
Reageer op: Pijn scheenbeen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief