pijn aan scheenbeen

 • #1

  Hallo,

  Ik ben ongeveer 3 jaar geleden van mijn paard gevallen, waarna ik onder haar terecht ben gekomen en zij (waarschijnlijk) met haar hoef op mijn been heeft gestaan.

  Hierdoor is dit been al snel dik geworden, ook al heb ik hem gekoeld. Ik kreeg toen ik zij dat het pijn deed te horen dat het waarschijnlijk wel meeviel waardoor ik niet naar de dokter of iets dergelijks ben gegaan.

  Dit been is echter nog steeds (3 jaar later) dik en ik heb ook last van een vermindering van gevoel...

  afgelopen winter ben ik met schaatsen gevallen, op mijn andere knie. waardoor ik nu al 4 maanden aan het revalideren ben van de knieblessure en ik kan nu bijna alles weer.

  Ik wilde echter het hardlopen oppakken en merkte hierbij dat niet mijn knie, maar mijn scheenbeen (aan het been waarmee ik dus 3 jaar geleden onder mijn paard ben gekomen) pijn doet. En ik heb er nooit zo op gelet maar toen ik hierover nadacht, had ik hier ook al last van voordat ik die knieblessure heb opgelopen.

  Als ik ook voel aan mijn scheen, dan voel ik een deukje (in mijn bot), dit is echt alleen aan dat been. de andere is netjes doorlopend.

  Ik weet nu niet zo goed wat ik hiermee aan moet...

  moet ik bijvoorbeeld een keer langs de huisarts of is dit waarschijnlijk niks (en dus zoals mijn vader het noemt 'aanstelleritis').

  Reageer
  #2

  Hey ,
  Ik zou een verwijzing naar een orthopeed vragen.
  Alleen na onderzoek kom je erachter wat het is, of het ernstig is en of er wat aan gedaan kan of moet worden...

  Groetjes Suzan

  Reageer
Reageer op: pijn aan scheenbeen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief