Pijn in onderrug (MRI uitslag)

  • #1

    Goedemiddag,

    Sinds 4 jaar heb ik helaas al last van mijn onderrug. Het is begonnen doordat ik tijdens het fitnesse te zwaar gedeadlift heb, waarna het dus fout ging.

    Sinds dat moment is mijn rug nooit meer pijn vrij geweest. Wel zijn er periode dat het beter of slechter gaat. Tijdens slechte periode kan ik bijvoorbeeld mijn sokken niet meer aan krijgen en is auto rijden/instappen ook bijna niet meer te doen.

     

    Aangezien ik 4 keer per week sport wil ik dit niet zo maar opgeven, in deze periode ben ik dit dus gewoon blijven doen. Het punt is dat ik er van baal sommige oefeningen niet meer te kunnen doen of zonder pijn..

    Afgelopen zomer heb ik een MRI laten maken waar onderstaande (zie foto) lijstje uit kwam. Zelf schrok ik er nog al van aangezien het best wat (enge) dingen zijn.

    Na deze MRI was er verder geen onderzoek meer nodig behalve fysio, wat ik zelf best apart vind. Ondertussen loop ik dus nog altijd met klachten en vroeg ik mij af wat de experts hier van denken, gezien de foto?

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Dat lijkt dan toch op een hernia.
    Sporten is ok, maar krachtsport is niet zonder meer ok. Je zult met de fysio moeten bespreken wat wel en niet kan.

    Reageer
Reageer op: Pijn in onderrug (MRI uitslag)


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief