Uitslag MRI SCAN RUG

  • #1

    Hallo, ik loop al heel lang met lage rugpijn, die uitstraalt naar mijn linkerbeen. Ik heb 4 weken geleden een mri scan gehad, de vervolgafspraak daarop heb ik pas 14 december. Wel heb ik dr uitslag bij de dokter kunnen bemachtigen, alleen zijn er veel onduidelijkheden.

    Het verslag luidt: verstreken lumbale lordose. Op het niveau l5-s1 is er watervlies van de tussenwervelschijf. Verder is er sprake van een forse paramediane hnp links welke de wortel s1 links naar dorsaal verplaatst. Een en ander goed zichtbaar rondom coupe 501-6 en 301-5 . Het neuroforamen aan deze zijde is wel toegankelijk. De overige afgebeelde niveaus tonen geen aanwijzingen voor pathologie.

    Ik hoop dat er hier mensen zijn die dit kunnen ontcijferen.
    Mijn dank is groot.

    Gr pieter

    Reageer
    #2

    Je hebt afgezien van wat léeftijdgebonden dingen een hernia. Je moet bespreken met je arts om wel of niet te opereren. Die indicatie is afhankelijk van de ernst van de klachten en eventuele verbetering.

    Reageer
    #3

    Bedankt voor het reageren.
    Ja dat is een beetje het nare, gezien ik pas 20 jaar oud ben... welke gevolgen hebben deze leeftijdsgebonden dingen als ik vragen mag?

    alvast bedankt

    Reageer
    #4

    hey

    Mij las je verhaal zou je me kunnen vertellen wat er uit was gekomen en je behandeling en hoe het nu gaat

     

    ik heb namelijk de zelfde klachten en ben pas -18

    Reageer
Reageer op: Uitslag MRI SCAN RUG


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief