wanhoop nabij na 5 jaar tijdelijke spierverlamming en pijn

  • #1

    Hallo,

    Sinds een dikke 5 jaar lijdt ik aan hevige chronische pijn die voelt als bliksemschichten door mijn benen. Vaak heb ik ook tintelingen in benen en polsen en dat ze niet helemaal doen wat ik wil. Op de ergste momenten heb ik ook echt een periodieke paralyse (tijdelijke verlamming) in benen en/of handen die enkele uren tot enkele dagen aanhoudt. Mijn pijn en andere symptomen zijn over de jaren heen alleen maar erger en frequenter geworden.
    Er is ook een erfelijke factor aangezien 4 andere familieleden gelijkaardige klachten vertonen.

    Er wordt al 5 jaar onderzoek gedaan maar er wordt maar niets gevonden op scans en onderzoeken. We hebben alle 5 de diagnose 'fybromialgie', maar geloven er geen een van de 5 in.

    Momenteel wordt bij mijzelf de klachten onder controle gehouden met morfine (temgesic), 3x 300mg gabapentine dagelijks en maandelijks een xylocaine infuus, maar hier wordt de oorzaak niet mee aangepakt, enkel de pijn verlicht.

    Ik hoopte via hier iemand te vinden die al gelijkaardige symptomen heeft (of een vriend/kennis met gelijkaardige symptomen heeft) gezien

    Reageer
    #2

    Het is een beetje gissen als leek. Aan de ene kant zou het kunnen zijn dat er bijvoorbeeld iets bekneld zit. Dan zou bijv een osteopaat kunnen helpen. Of er kan een zenuwpijn spelen.

    Zou ook zomaar kunnen zijn dat je allerlei tekorten in je lichaam hebt. Een bloedtest zegt niet zo heel veel omdat dat weinig zegt  hoe het op celniveau zit met de stoffen. Je kan hierbij denken aan stoffen als magnesium, zink, vitamine B/B12, D en E, bepaalde vetzuren. Er zijn ook wel spiertesten of anderszins, zoals bioresonatie, die kunnen meten waar het probleem zit.

    In elk geval zorgen voor volwaardige voeding, met zo min mogelijk geraffineerde producten. Zoetstoffen zijn nog schadelijker. Veel mensen eten een boel rommel en zeggen dat ze gezond eten.

    Reageer
    #3

    Ga oil pullen! Google het, verdiep je er eens in en doe het minimaal een maand. In het begin kan je je slechter voelen maar daar moet je even doorheen. Lees ook eens wat over zwartzaadzaadolie.

    Reageer
    #4

    Ik heb vandaag 3 tijdelijke verlammingen gehad.  15 jaar geleden is het bij mij begonnen.  Ik heb wel geen last van tintelingen of bliksemschichten.  Wel moeite met trap opgaan, fietsen.  Wandelen lukt wel.

    Bij mij is er een link met inname van voeding/medicijnen.  Een storing ergens in spijsvertering (lever/gal?) zorgt ervoor dat ik heel snel een tijdelijke verlamming voel opkomen die 15 minuten tot anderhalf uur kan duren.

    Bioresonantie / orthomoleculaire geneeskunde heeft mijn klachten verminderd maar sinds 3 maanden een terugval en moet ik weer gaan laten onderzoeken waar het mis gaat.

    Hier is het niet erfelijk.  Momenteel is het een frustrerende beperking geworden.

    Ik wens je veel succes in je zoektocht naar de oorzaak

    Reageer
Reageer op: wanhoop nabij na 5 jaar tijdelijke spierverlamming en pijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief