extreme pijn in spieren/gewrichten

 • #1

  Hallo daar,

  Ik ben 20 jaar en heb sinds een paar jaar last van enorme "pijnaanvallen" in mijn lichaam.
  Dit begint met een soort van groeipijn achtige pijn in vingers, polsen, tenen of enkels, later trekt dit mijn hele lichaam door, vooral bij de eerder genoemde punten, heupen, ellebogen, schouders, stuitje en nek. deze pijn houd zeker een aantal uur aan. de dag erna heb ik vaak nog een zwaar gevoel in mijn armen en benen maar dat is goed te overzien.

  Het is een hele zware pijn die samen gaat met krachtverlies en een zwaar gevoel. Niks lijkt te helpen. Op de pijnpunten is het ook niet dik of warm, er is niks te zien.
  verder heb ik wel last van vermoeidheid. ik heb toen ik 17 was ziekte van pfeiffer gehad. daarna is mijn energie niveau eigenlijk altijd lager gebleven asl dat het was

  Ik ben hier eerder voor bij de huisarts geweest, op een aantal vitamineren en mineralen bloed geprikt waar echter niks uit kwam, deze stuurde mij naar een chiropractor, na een jar daar te lopen en nogsteeds last te hebben naar een fysio therapeut gegaan, wist ook niet wat hij ermee aan moest, doorgestuurd naar een manueel therapeut die me terug naar de huisarts stuurde. de huisarts (inmiddels een andere als een paar jaar geleden) zegt dat de klachten te vaag zijn en gooit het op stress.
  Ik heb het idee dat ik niet serieus genomen word door mijn huisarts.

  Ik ben radeloos wat ik hiermee moet. Zijn er mensen die het zelfde hebben of hier meer van weten?

  Groetjes!

  Reageer
Reageer op: extreme pijn in spieren/gewrichten
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief