Is het niks of toch iets?

Online ZorgZus
  • #1

    Beste John,

    Ik zit al 7 jaar in een vaste relatie met mijn vriendin, dom genoeg 1,5 jaar geleden laten verleiden en oraal bevredigd door een vrouw. Dit is 2x gebeurd, verder niks gedaan of andere dingen gedaan behalve bevredigd oraal en klaargekomen in haar mond. Dit ook eerlijk aan partner verteld en we zijn er gelukkig uitgekomen.

    1 maand na de orale bevrediging kreeg ik dus soort van last alsof ik lekte, ik heb in 4 weken zowel urine als kweek swab gedaan bij kliniek en huisarts voor chlamydia/gonnorhoe en negatief. Daarna nog een swab bij huisarts en kwam Klebsiella uit, kuur gekregen.. paar maanden later (5 maanden erna nog op trichomonas, syfilis getest en weer kweek plasbuis voor de zekerheid) en alles negatief. HIV niet getest want hetero kans, en helemaal oraal is nihiel zei kliniek huisarts).

    4 maanden na dat het gebeurde begon ik opeens rode vlekken/irritatie eikel te krijgen. Ik ben dus niet besneden, en normaal (al 29 jaar plas ik zonder dat ik me voorhuid naar achteren moet trekken). Paar keer 1 maal fluconazol gehad, miconazol paar keer gesmeerd 2 weken lang 2x per week en partner meebehaneld maar hielp niet echt.

    Tot dat ik dus bij plassen elke keer me voorhuid naar achteren trok en sinds dien lijkt het stabiel.

    Vraag 1: Kan dit normaal zijn dat ik uit het niks dus irritatie krijg als ik me voorhuid niet naar achteren trek bij plassen?

    Vraag 2: zou HIV testen noodzakelijk zijn of klopt het gewoon dat het bij oraal bevredigen echt nihiel is?

    Vraag 3: Ik heb dus nu ook dat ik elke ochtend/avond bij wassen over me eikel wrijf ik vellen los haal, smegma denk ik, maar is het normaal dat het is gekomen nadat ik door iemand anders oraal bevredigd ben? of is dit gewpon toeval? voorheen spoel ik alleen af, nu voel/ruik ik een laaag en dat is weg als ik het weg wrijf.

    Vraag 4: Ook heb ik het idee dat als ik mijn voorhuid terug schuif, het niet helemaal terugschuift. Normaliter had ik een soort slurfje, maar nu voelt het soort van alsof een klein stukje achter de eikel blijft, ik kan gewoon helemaal naar achteren trekken en terug, alleen toompje wat strakker. Kan dit balantis/schimmel zijn of normaal?

    Als je foto wilt van wat ik bedoel eikel hoor ik het graag, bedankt.

    Reageer
    #2

    Vraag 1: ja, er blijft urine achter in de voorhuid
    Vraag 2: Nee, bij orale seks is die kans idd nagenoeg nihil
    Vraag 3: Geen vreemd verschijnsel en zal toeval zijn
    Vraag 4: Moeilijk om dat zo te beoordelen...

    Reageer
    #3

    Bedankt, is het mogelijk door dat verkeerde stapje andere infecties in het lichaam te krijgen of kan dat alleen lokaal zijn?

    Reageer
    #4

    Dat is niet erg waarschijnlijk

    Reageer
Reageer op: Is het niks of toch iets?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief