Toch een soa of iets anders?

 • #1

  Hallo,

  ik kamp nu al zo’n 2 jaar lang met zeer vervelende klachten. Het begon allemaal nadat ik een aantal keer onveilige seks had met een scharrel.

  De symptomen zijn als volgt: gedurende de hele dag vlagen van branderig gevoel in het topje van de eikel. Ook heb ik regelmatig een “prikkelend” gevoel alsof m’n voorhuid strak/irritant zit.(zit overigens niet strak)

  Zo kan ik hier een half uur last van hebben, kwartiertje niks, weer een uur last, 2 uur niks en ga zo maar door.

  Ik heb inmiddels 3 standaard soa testen gehad (ggd, huisarts) die allemaal negatief waren. Er is extra getest op trichamonas. Wederom negatief. Er is een kweek genomen vanuit de plasbuis op bacteriën, ook daar kwam niks uit.

  Vanuit de huisarts meerdere schimmelcremes gekregen opbouwend in sterktes, allen hielpen niet. Uiteindelijk 3x bij de dermatoloog geweest die me een crème tegen eczeem voorschreef. Ook deze haalt niks uit en ben vervolgens “afgewimpeld” dat irritatie/eczeem altijd wel speelt daarzo.

  Op de foto zie je het op z’n ergst, dit gebeurd eens in de 2 a 3 weken. Als het komt opzetten is de eikel erg droog, en ontstaan er een aantal rode vlekjes/zweertjes. Vervolgens transformeert het in het rode schrale oppervlak, en verdwijnt het weer. Dit gebeurd in zo’n +- 36 uur.

  Ik weet niet meer wat ik ermee aanmoet, heb het gevoel dat de huisarts ten einde raad is met me, en dat de dermatoloog me niet serieus neemt. Ik ben er continue mee bezig of het weer verergert ja of te nee. Ik douche sowieso 1x per dag waarbij ik de eikel afspoel met water (geen zeep). Indien zo’n uitbraak dan 2x, smorgens en savonds.

  Iemand die er iets vanaf weet/tips heeft laat maar weten..

  Reactie
  #2

  Je hebt geen andere klachten in de voorhuid? ( het binnenblad van de voorhuid)

  Reactie
  #3

  Bedankt voor je reactie John,

  Dat was ik even vergeten te melden ja. De binnenkant van de voorhuid is inderdaad rood. Dit is eigenlijk altijd aanwezig in verschillende maten. Tijdens zo’n “uitbraak” wat heviger. Zie foto.

  Marco

  Reactie
  #4

  Het zou de ziekte van Zoon kunnen zijn. Ga terug naar de dermatoloog en bespreek het.

  Reactie
  #5

  Bedankt voor de reactie.

  Ik heb maandag een nieuwe afspraak bij de dermatoloog(andere arts) en zal laten weten wat daar uit gekomen is.

  Marco

  Reactie
  #6

  Beste Marco, ik heb exact dezelfde klachten.. Het komt en het gaat, ik weet ook niet meer wat ik moet doen. Vandaag dus weer een afspraak bij de dermatoloog? Heel veel succes en laat even weten wat je te horen krijgt!

  Mvg,

  Pieter

  Reactie
  #7

  Al iets wijzer geworden?

  Reactie
Reageer op: Toch een soa of iets anders?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief