Soa of toch iets anders?

Online ZorgZus
  • #1

    2 maanden geleden heb ik mij laten pijpen met condoom door een prostitue...

    Een week erna begonnen de klachten die leken op die van een blaasontsteking/soa. Het begon met pijn in de onderbuik en moest ik frequent urineren met nadruppelen, niet veel later een warm gevoel rond mijn geslachtsdeel en jeukende brandende anus i.c.m. milde maar constant brandend gevoel uiteinde plasbuis. Plas kwam daarnaast moeilijk op gang maar plassen zelf doet geen pijn. Een enkele keer wat ongemak bij kleine beetjes plassen.

    Urine was volgens de huisarts schoon.

    (2 weken na contact) Eerste soa testen op chamydia en gonneroe negatief.

    Huisarts gaf aan beschadiging van de plasbuis.

    (~6 weken na contact) alsnog ongerust hierover dus toch een 2e reeks testen op Syfilis Hepatitis B HIV en Mycoplasma. Ook negatief

    Nu wel een beetje radeloos omdat ik een vaste bed partner heb en het idee toch iets te hebben doorgegeven aan haar.

    Na gemeenschap met haar komt dat brandende gevoel rond erogene zones weer terug (ongeveer na 2 / 3 dagen). De plasklachten tevens maar milder. Na 3 a 4 dagen verdwijnen deze weer redelijk naar de achtergrond. Vooral dat brandende gevoel verdwijnt.

    Vaste bed partner heeft al 3 maanden last van bloedverlies tussen de menstruaties door en afscheiding. Dit gebeurt (zo lijtk het) dan ongeveer een week na onze gemeenschap. Mogelijk toevallig maar helemaal zeker weet ik het niet...

    In deze periode heb ik onlangs pas sochtends 1x afscheiding gemerkt bij mijn penis. Waarbij hier elke dag 1x op gelet.

    Bovenstaande zojuist maar weer bij de huisarts neergelegd, ze gaan overleggen hoe nu verder...

    Jullie een idee?

    Reageer
    #2

    Aangezien je een condoom hebt gebruikt, zal het toch geen soa zijn.

    Reageer
    #3

    Hi John, dank voor je reactie. Enigszins geruststellend. Dus hoop het maar... Het lijkt er gewoon zo verdacht veel op. De klachten zijn echter te mild naar mijn idee. Ook het golvend verloop van de symptomen. Ze verdwijnen en komen dan weer plotseling op.. Lastig. Mogelijk ook stress en bekkenbodemspier een oorzaak?

    Advies van de HA was Urine kweek en hertest Clamydia, Gonneroe..
    Fingers crossed..

    Reageer
    #4

    Bekkenbodemspieren kunnen dat ook veroorzaken

    Reageer
    #5

    Hi John, ben ik weer..

    Had bij de huisarts nogmaals laten testen zoals eerder geadviseerd :chlamydia, gonneroe via PCR en anale swab.

    Beide negatief. Aan de eene kant blij, andere kant.. nog steeds klachten.

    Brandende gevoel heel erg op de achtergrond nu.. Wel nog altijd moeite met plassen. Kan het niet echt pijnlijk noemen maar misschien is dat het wel.. Het is voornamelijk dat opkomen, duurt lang en voelt ongemakkelijk. Alsof er een vernauwing zit. Plas je eenmaal dan gaat het prima. Straal lijkt soms ook zwakker. Deze specifiek klachten lijken ook niet minder te worden, ook niet erger. Misschien zijn de klachten sochtends minder erg dan savonds. Gek toch?

    Verder merkte ik op dat er ruim voor mijn laatste ejaculatie super slijmerig voorvocht naar buiten kwam. Het was eerst helder. Later licht troebel en wittig, geen vlokken ofzo. Maar echt wel slijmeriger dan normaal. Nu was ejaculatie ook wel ff geleden.. Maar over het algemeen verder geen afscheiding, zoals bijv. Sochtends of gedurende de dag.

    Ik bel van de week wel weer de huisarts maar ik begin toch aardig radeloos te worden.. moet ik mij zorgen maken of zit.ik mezelf zo gek te denken?

    Reageer
    #6

    Vooral dat laatste.

    Reageer
    #7

    Hallo Anoniem99,

    Jou klachten passen heel goed bij gespannen bekkenbodemspieren zoals John ook aangaf.

    Maar je zou inderdaad weer terug kunnen gaan naar de huisarts om de huidige klachten te bespreken. En mocht een volgende stap indien nodig zijn, dan kom je bij de uroloog uit, om verdere kwalen/ziektes aan je urinewegen op te sporen.

    Maar ik denk echt dat het de bekkenbodemspieren zijn want ik had precies hetzelfde gedoe. Mijn advies zou zijn: raadpleeg een bekkenfysiotherapeut.

    Reageer
    #8

    Hi Anoniem-A en John.

    Inmiddels een maand verder. Heb zaterdag weer seks gehad. Laatste keer was 5 weken geleden. Ongeveer 3 a 4 dagen na de seks toch weer een warm gevoel rond het schrotum. Zo warm zelfs dat ik er een koelblok bij heb moeten houden. Dat hielp wel even. Nu is dat warme gevoel weer redelijk weg. Merk ook weer dat het een klein beetje prikkelt in de plasbuis. Alsof er na het plassen nog een druppel blijf hangen.

    Ik weet dat ik de huisarts weer moet bellen maar bewust ff afgehouden om te kijken of dat warme gevoel terug komt. En dat lijkt dat tocht echt wel na de seks... Alsof ik eerder wat aan haar heb gegeven... Is toch geen toeval meer?

    Moeite met plassen nog altijd hetzelfde, klein beetje pijn. Vaak sochtends wel minder. Geen afscheiding.

    @AnoniemA ik ben toch wel benieuwd naar jouw hele ervaring?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Zoals je zelf al aangeeft: hiermee kan je beter naar de huisarts gaan.

    Reageer
    #10

    Bespreek dat met de huisarts om andere soa's ook te testen en uit te sluiten en anders toch naar een bekkenbodemfysiotherapeut

    Reageer
    #11

    Ik heb a.s. maandag een afspraak met de huisarts.. Het gekke is dat de warmte nu ook is uitgestraald van mn schrotum naar mijn bovenbenen. Super raar toch?

    Reageer
    #12

    Goedenavond, ik heb deze klachten ook al maanden die op en af gaan.
    Ik ga al tijdje naar bekken kine en zou inderdaad van gespannen bekken komen.

    Ik ben nog bezig gaat goeie richting uit maar soms is het lastig omdat er af en toe nog kwaaltjes zijn.

    Reageer
Reageer op: Soa of toch iets anders?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief