Soa of niet??

Online ZorgZus
 • #1

  Hallo,

  Ik (man) heb me midden augustus oraal (zonder condoom) laten bevredigen door een prostitué.
  2 weken later leer ik iemand kennen en hebben we seks (momenteel nog steeds samen).
  Toch wat bezorgd over SOA (zowel van de prostitue als mijn nieuwe vriendin), heb ik midden sept een SOA test laten doen bij OneDayClinic - Rotterdam. Getest op verschillende soa's (chlamydia, Gonorroe, Hepatitis, Syfilis) allemaal negatief.
  2 weken geleden krijg ik licht brandend gevoel bij het plassen, maar dat was over na een 2-tal dagen. Ik natuurlijk terug ongerust en nieuwe test laten doen, opnieuw bij OnedayClinic: resultaat opnieuw negatief.
  Vorige week klaagt mijn vriendin van lage buikpijn, en een heel klein beetje bloedverlies. Ik vraag haar of ze een risico heeft op SOA, maar ze zegt dat ze pas getest was (enkele weken geleden) en daarna geen onveilige seks meer gehad heeft... Vriendin gaat naar de gyn maar dat levert niets op en alles zag er normaal uit volgens de gyn. De gyn wijt het aan een iets fellere eisprong.
  Nu vraag ik me af wat ik daar nu verder mee moet?? Ik denk da ik kan stellen dat ik na 2 testen redelijk zeker SOA-vrij ben??

  Reageer
  #2

  En waar zou je dan wat mee moeten? jij hebt geen soa en de klachten van je vriendin kunnen met de eisprong / menstruatie te maken hebben

  Reageer
  #3

  Ik maak me zorgen over 2 dingen: in welke mate is die test bij onedayclinic betrouwbaar, en in welke mate is mijn vriendin eerlijk en heeft ze echt negatief getest op een SOA. ( op die laatste vraag kan natuurlijk enkel zij antwoorden)…

  Reageer
  #4

  Die testen zijn betrouwbaar

  Reageer
  #5

  Geldt dat ook voor de sneltesten die ze uitvoeren, waarbij je na 2u al de uitslag krijgt?

  Reageer
  #6

  Ja.

  Reageer
  #7

  ja

  Reageer
Reageer op: Soa of niet??
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief