Vraagje voor John

 • #1

  Beste John,
  Ik heb af en toe de forum gelezen dat je mensen probeert te helpen en dat mensen hier hun verhaal/vragen kunnen stellen.
  Nou wil ik graag je mening vragen en hoop ik dat je hier tijd voor hebt.
  Ik heb een tijd terug me oraal laten bevredigen zonder condoom en klaargekomen (geen seks gehad of bij diegene wat gedaan.) Pas na weken kreeg ik soms een druppel verlies/brandend eikel gevoel en ben ik meteen een chlamydia/gonorrhoe test gedaan bij kliniek en daar kwam niks uit.
  Daarna via de HA zelfde test omdat ik last bleef houden en ook negatief. Bij kliniek was na 6 weken, bij HA na 8. Ik had een tijd daarna last van hevig schilvering eikel, kon echt schrapen dus 2x 2 weken miconazol geprobeerd, 1x anti schimmel pil gekregen. Met de tijd minder aan denken/stressen heb ik soms nog een klein beetje last.
  Ik heb daarna dus een banale kweek laten doen en daar kwam Klebsielle P. uit en heb een kuur gedaan van 1 week. Last is wel minder/soms niks maar is er soms nog wel.Ik heb nu alleen nog steeds dat ik wel me voorhuid naar achter kan halen, alleen als ik hem (na droog maken douch) terugtrek hij niet volledig terug gaat. Als ik hem nat houd gaat het wel. Bij seks geen problemen van pijn, brand. Alleen dat toompje/voorhuid strak om eikel voelt?
  Nu merk ik soms dat me penis ook ruikt, alleen kan door overmatig zweten komen bij sporten/plassen en voorhuid niet naar achteren halen bij plassen,</span></p>
  Ik heb ook een tijd lang al last van me onderrug.
  Denk je dat dit aan me rug kan liggen dat ik soms nog vervelende gevoel eikel voel/voorhuid niet goed terugrolt? Of zou ik schimmelcreme moeten proberen or biops HA?
  Alvast bedankt

  Reactie
  #2

  De voorhuid kan iets vernauwd zijn door het gebruik van de creme. Maar kan ook zijn dat de bacterie niet helemaal weg is. Ga terug naar de huisarts

  Reactie
  #3

  Hi John,

   

  gebruik de creme al 8/9 weken niet(dit speelt sinds April).

   

  gebruik geen creme meer sinds Juni denk ik.

   

  huisarts zelf zegt dat er niks is, goed uit ziet, en dat de kuur de bacterie van de banale kweek heeft opgelost.

  of zou ik weer een banale kweek moeten vragen?

  kan zijn dat het mentaal is.. wat wordt bedoelt met afscheiding? Moet de eikel onder de voorhuid nat zijn? Moet je vlekken hebben in ondergoed?

  Reactie
  #4

  Afscheiding is als er vocht uit je urinebuis komt
  Vraag om een nieuwe kweek.
  Het kan ook zijn dat je er teveel op gefocust bent en je bekkenbodemspieren teveel aanspant

  Reactie
  #5

  Maar met vocht moet je eikel dan echt “helemaal” nat zijn of vlekken in je ondergoed? Dat heb ik dus totaal niet. Soms als ik last heb moet ik toevallig plassen..

  heb wel hele stijve rug/rugpijn Dus zal wel ren fysio afspraak maken.

   

  enige soa test die niet is gedaan is mycoplasma, adviseer je dat? Kan alleen via prive kliniek, HA doet het niet.

  Reactie
  #6

  "Soms als ik last heb moet ik toevallig plassen.." Zo toevallig zal dat niet zijn. Het is de plasaandrang die je voelt en als je te lang wacht komt er urine
  Waarom doet de huisarts dat niet? rare huisarts...

  Reactie
Reageer op: Vraagje voor John
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief