Gonorroe of toch niets?

 • #1

  Beste,

  Precies 29 dagen geleden onveilige orale sex gehad(pijpen en beffen) met een dame uit Polen. Ze bleek achteraf ook voor geld diensten te verlenen, maar wel veilige sex.

   

  Ik heb hele milde klachten. Soms jeuk aan mijn plasuiteinde. En soms na het plassen heel klein beetje slijm(heldere kleur, zonder geur). Vaak komt dit na leegdrukken van de plasbuis om nadruppeling te voorkomen.

   

  Ik heb 12 dagen na de contact getest op chlamydia, gonorroe, trichomonas en mycoplasma. Alle testen waren negatief, tewijl de eerste klachten na 5-6 dagen begonnen.

   

  Kan het zijn dat de testen vals negatief waren? Ik gebruik ook een natuurlijke middel voor protaat om urineren te vergemakkelijken. Kan dat invloed op hebben? Wellicht dat de slijm vanuit de prostaat loskomt?

   

  Graag u advies.

   

  Bvd.

  Johnny Walker

  Reactie
  #2

  Je had sowieso veilige seks, dan is de kans op soa toch al heel erg klein. Maar het melken van de plasbuis is nergens goed voor en kan irritaties opwekken

  Reactie
  #3

  Ik heb onveilige orale sex gehad. Zowel pijpen als beffen. Dus zonder condoom.

  Na 12 dagen getest, alles negatief. Maar nog steeds milde klachten zoals in mijn vorige bericht toegelicht. Kan de test vals positief zijn geweest? Of zijn de soa klachten, als die er zijn, per definitie duidelijk en merkbaar of verschilt dit per persoon? Mijn gevoel zegt dat iets niet klopt, maar dit kan ook vals alarm zijn omdat de slijm afscheiding echt heel weinig is.

   

  Bvd!

  Reactie
  #4

  Kunt u aub op mijn laatste vraag reageren? Dank u.

  Reactie
  #5

  12 dagen is wat aan de korte kant, maar omdat je toch al klachten had, zou je verwachten dat de test dat dan toch aangeeft.
  Klachten kunnen bij iedereen anders uitvallen. Je zou voor de zekerheid een controletest kunnen laten doen

  Reactie
  #6

  Dank voor u reactie.

  Is het niet betrouwbaarder om met een kweek uit urinebuis te testen? Momenteel wordt er alleen nog met urine uit een potje getest, maar de slijm/afscheiding komt vaak na het urineren waar het mijn inziens juist om draait. Wat is u mening hierover?

  Reactie
  #7

  Voor gonorroe en chlamydia is urine voldoende

  Reactie
  #8

  Kan je met urine test ook 1 jaar naar besmeting chlamidia of gonoroe vinden?

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Nee, het lichaam kan de infectie hebben geklaard, maar dan heb je ook geen klachten meer. Daar is dan een bloedonderzoek voor nodig.

  Reactie
  #10

  Maar als ik klachten heb ( brandend gevoel in prostaat en eikel als ik zit, aanslag op tong) kan het zijn dat ik infectie naar een jaar not steeds heb? Kan je die dan nog steeds met urine of een mond swab vinden?

  Reactie
  #11

  Als ze actief is kun je die vinden.

  Reactie
  #12

  Het is alleen niet waarschijnlijk dat ze na 1 jaar nog steeds actief is

  Reactie
  #13

  Alle testen die ik deed waren negatief, ook bloed test om antibodies, maar ik ben bang not steeds dat ik het heb want klachten die gaan niet weg... 🙁

  Reactie
  #14

  Zeer onwaarschijnlijk dat het dan een soa is.
  De aanslag op de tong kan natuurlijk van alles zijn. En de overige klachten kunnen door een overspannen bekkenbodem worden veroorzaakt

  Reactie
  #15

  Nog 2 vraagjes.

  Als je vrijwel direct na de seksuele contact je geslacht deel met water wast, tegelijk gaat urineren, heeft dit enig effect of kunnen de bacterien zich heel snel goed nestelen op de slijmvliezen en niet reageren op urineren?

  Heeft besnijdenis ook een (positieve) invloed op het oplopen van een gonorroe/chlamydia infectie zoals dat bij HIV het geval is?

  Bvd.

   

  Reactie
Reageer op: Gonorroe of toch niets?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief