Gonorroe

  • #1

    Geachte heer/mevrouw,

    In december heb ik een SOA test gedaan die negatief was op gonorroe en chlamydia. Tot en met februari heb ik geen lichamelijk contact gehad met iemand anders. In februari heb ik orale en vaginale seks gehad (vaginaal met condoom, oraal niet). Voor de zekerheid deed ik een test na deze keer en kwam hieruit: Anaal gonorroe (bij de GGD). Nu vond ik dit bijzonder, omdat ik geen anale seks had gehad. Maar ik had vernomen dat met vingers dit ook verspreid kan worden. Vaginaal was trouwens negatief. Ook had ik die week ervoor een keelontsteking, wat ik zelf afleidde uit de positieve SOA test.

    Nu heb ik mijn partner ingelicht, omdat het alleen vanuit hem kon komen. Nu belde hij mij vandaag op, dat hij en zijn vriendin (hij heeft een open relatie) een test hebben laten doen en deze beide negatief waren (ook bij de GGD).

    Zou de test van mij foutief geweest kunnen zijn in februari? Of kan het zo zijn dat de gonorroe zelf is opgelost door mijn partner? Ik snap er helemaal niks van, omdat ik dus niemand anders heb gehad en hij en zijn vriendin allebei 'schoon' zijn verklaard.

    Ik hoor graag van u,

     

    Reageer
    #2

    Tja......hij kan wel zeggen dat ze niks hebben of hebben gehad....maar of dat dan ook zo is...

    Reageer
    #3

    Hij heeft mij de resultaten doorgestuurd van de GGD en ik ken hem ook goed. Volgens u is er geen andere reden hiervoor dan dat hij liegt?

    Reageer
    #4

    Bij mannen kan de infectie na enkele weken door het lichaam worden geklaard. Maar dan moet het een asymptomatische infectie zijn. dus een infectie zonder de bekende symptomen van gonorroe... Maar dat komt maar bij 10% van alle besmette mannen voor. Onmogelijk is het niet....
    Hoe lang heb je al seksueel contact met deze persoon?

    Reageer
    #5

    eenmalig in februari. Hij heeft een open relatie, dus t is dan gek dat zijn vriendin het niet heeft opgelopen. Bij mij kwam er dus positief uit en bij hun beiden niks!

     

    Reageer
    #6

    hij had inderdaad geen klachten en enkele dagen voor mij wel oraal contact gehad met een man

    Reageer
    #7

    het is vreemd.......

    Reageer
    #8

    Dat denk ik toch dat het van hem af zou moeten komen....
    het is nogal een risico partner... open relatie met meerdere partners en dan nog MSM als Bi....

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    ja daar ging ik ook vanuit, alleen dus gek dat er niks uit zijn en zijn vriendins test kwam..... of t zou binnen een week door zn lichaam opgelost moeten zijn. Maar lijkt me onwaarschijnlijk. Blijft een raadsel

    Reageer
    #10

    Binnen 1 week klaren is onmogelijk zelfs. Tenzij er al een behandeling is geweest natuurlijk

    Reageer
    #11

    dan moet de test niet kloppend zijn geweest, hij en zijn vriendin zijn negatief getest bij de ggd. Snap er echt niks van!!!

    Reageer
Reageer op: Gonorroe


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief