Gonorroe of toch niet ?

  • #1

    Beste,

    Ik heb even een vraagje, ik ben zondag wegens acute pijn rechtsonder naar HP gegaan, daar hebben ze mij doorgestuurd naar de SEH na allerlei echo's van mijn buik bij de chirurg om blinde darm ontsteking uit te sluiten door naar de gyn. Geen van beide konden complicaties zien . Maar sloten niets uit . Mijn bloed toont hoge infectie waarden en mijn urine witte bloedcellen en heel veel bacterie . Maar een soa leek hun helemaal niet en ook geen voorbehandeling gestart omdat het onwaarschijnlijk was wel kweekjes genomen . Omdat mijn symptomen elkaar tegen spreken was het heel verwarrend om erachter te komen waar de infectie zich precies bevond . De gedacht was ei leiders urine wegen darmen blinde darm kortom alles benden dus . Vandaag kreeg ik een telefoontje van het ziekenhuis dat ik gonorroe zou hebben maar dat ze nog aan het uitzoeken waren of het niet een samenstelling was van allerlei bacteriën samen . Nu een Soa lijkt me hoogstonwaarschijnlijk en komt absoluut niet overeen met de klachten die ik heb ook gezien mijn sexueel situatie zou het voor 99 procent onmogelijk moeten zijn . Nu heb ik 2 vragen heeft een andere dokter enig idee wat het zou kunnen zijn ? En kan het zo zijn dat het laboratoria een fout heeft gemaakt of niet zo zeer een fout maar bacterie hebben verward met die van gonoroe, omdat het blijkbaar toch om een hele samenstelling van allemaal verschillende bacterie gaat ? Ik weet het niet maar ben ten einde raad heb echt super veel pijn sinds 2 dagen steeds meer koorts voel me heel suf en lig letterlijk plat . Alvast bedankt voor het lezen van mij lange bericht ! Groetjes Sarah

    Reageer
    #2

    Mss handig om hier aan toe te voegen, sorry voor de info, maar alle informatie is van belang toch ?

    Ik heb helder witte afscheiding, geen jeuk, niet groen geel van kleur en geen geur. Ook is het veel waarschijnlijker als ik gonorroe zou hebben dat mijn lucht wegen dan geïnfecteerd zouden zijn, want ik heb hem namelijk wel zonder condoom gepijpt. En dat is ook niet het geval . De enige klacht die ik heb is heel erg veel pijn rechtsonder in mijn buik die uitstraalt naar links mijn benen en naar boven . Ook geen pijn tijdens het plassen alleen druk op de pijn die ik al voel . Wel koorts duizelig en heel erg suf . Nogmaals mijn excuses. Is toch annoniem . Ik probeer het alleen te begrijpen . Ik heb tussen mijn huidige realtie en mijn ex 2 jaar lang geen sex gehad en 3 weken geleden voor het laatst sex gehad en nog maar 3 x in totaal sinds na die 2 jaar en met condoom .

    Reageer
    #3

    Ze zouden de bacteriën in het ziekenhuis niet mogen verwisselen. Dat zou wel heel erg zijn. Beetje vreemd als je gonorroe zou hebben met wat je hebt aangegeven. Wacht maar eens even het verdere onderzoek van de kweken af. Misschien dat er toch nog iets anders uit gaat komen.

    Reageer
    #4

    Dankjewel voor je reactie tandor, echter geven zij aan dat ze in iedergeval kunnen zien dat ik gonorroe heb, en partner blijkt ook geen gonorroe of soa te hebben . Maar er is verder geen enkele aanwijzing behalve dus de uitslagen dat ik gonorroe zou hebben . Ondertussen word de pijn rechtsonder erger en ook een soort van trekkend gevoel als ik van zittende positie probeer op te staan kan ik de 1 Ste paar seconden niet recht op staan van de pijn . Ik hoop dat d antibiotica dan wel zal aanslaan wat voor infectie ik ook moge hebben .

    Reageer
    #5

    ik bedoelde meer te vragen of het kan zijn dat bepaalde bacteriën die eigenlijk niets te maken hebben met een Soa toch als een soa gezien kunnen worden door de hoeveelheid of soort bacterie ?

    Reageer
    #6

    Nee, dat kan in principe niet. Het is een specifieke bacterie die gonorroe veroorzaakt

    Reageer
    #7

    oké, dankjewel voor het te woord staan en antwoorden !

     

    Reageer
    #8

    Hoe hebben ze getest? Als jij alleen onveilig gepijpt hebt. Kun je geen gonorroe hebben. Dat je een ontsteking hebt is wel duidelijk, hebben ze een Swab genomen vaginaal en kwam daar gonorroe uit of uit het bloed onderzoek? Als het het bloed onderzoek is, kan dat wel ja en heb je misschien ooit gonorroe gehad. Maar hoeft niet meer vaginaal aanwezig te zijn. Erg vreemd dat ze het over meerdere bacterieen hebben. Het vervelende is, dat als je antibiotica aanslaat en ze dus vals positieve uitslagen zouden hebben, je het nooit echt zal weten wat dit heeft veroorzaakt. Uit mijn ervaring weet ik verder dat gonorroe niet vaak een eileider en pid ontsteking geeft. Dit komt vaker door een ngnu en in 10% chlamydia. Ook is het heel onwaarschijnlijk dat je chlamydia of gonorroe lang zou hebben.(zonder behandeling klaren de meeste vrouwen de infectie binnen 2 jaar en er is een melding van 4 jaar (maar men twijfelt of de waarheid gesproken is over datum risico) ieder geval heel veel sterkte in deze vervelende positie en hopelijk helpt de antibiotica en ben je snel van de klachten af.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Beste Kep,

    ze hebben bloed en uitstrijkje maar in het bloed was geen gonorroe te bekennen alleen verhoogde ontstekingswaarde, en on de urine dus alleen veel bacteriën en witte bloedcellen . Ik heb ondertussen wel een prik gehad, maar de pijn rechtsonder in mijn buik is nog steeds niet weg. Ook de inwendige echo en buik echo's waren helemaal perfect geen tekenen van ontstekingen . Ik kan het nog steeds niet plaatsen . Alleen ben ik zo zeker dat ik geen gonorroe gehad kan hebben. Ik heb verder in mijn leven nooit eerder een SOa gehad . En nu dat het meest onwaarschijnlijk wel . Mijn huisarts zegt ook dat ik geen gonorroe kan hebben want dat ze dat dan ook al eerder hadden moeten zien op de inwendige echo's of andere testen en daar boven op heb ik geen enkel symptoom wat ik zou kunnen linken aan gonorroe alles is clean .

     

    Reageer
Reageer op: Gonorroe of toch niet ?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief