Gonorroe

Online ZorgZus
 • #1

  Beste Dokter.nl

  Sinds begin april heb ik blaasontstekings klachten. Heel erge pijn/branderig gevoel voor/tijdens en na het plassen. Omdat er meerdere malen geen blaasontsteking werd vastgesteld, maar wel bloed in urine heb ik een soa test gedaan, maar daar kwam niks uit. Na 5 antibiotica kuren en omdat de klachten maar bleven aanhouden heb ik een 2e soa test gedaan en daar kwam gonorroe uit. Een week geleden een injectie gehad, maar ik heb nog steeds dezelfde klachten. Omdat ik er nu al zeker 2,5 maand mee loop en ik verschillende antibiotica heb gehad, maak ik mij ernstig zorgen of ik nu resistent ben geworden en of ik van deze klachten af kan komen?

  Mijn huisarts weet niet precies wat ze verder moeten doen. Ik hoop dat u een goed advies heeft?

  Reageer
  #2

  De huisarts kan onderzoek laten doen om te kijken welke Antibiotica voor jou wel werkt. Maar je zult nog even moeten wachten, want het kan wel 10 dagen duren voordat de klachten weg zijn

  Reageer
  #3

  Inmiddels zijn we twee weken verder en heb ik opnieuw een test laten doen en die was negatief. Maar ik heb nog steeds klachten. Kan het zijn dat ik te lang met gonorroe heb gelopen en dat het nu geïrriteerd is en dat ik Urethraal syndroom Irritatie van urethra (urinebuis) heb ontwikkeld?

  De klachten zijn nog steeds heel erg pijn bij het plassen ondanks dat ik tramadol gebruik.

  Deze klachten heb ik nu vanaf begin april en er is nog geen dag geweest dat ik er geen last van had. Het is echt ondraaglijk en ik ben ten einde raad.

  Reageer
  #4

  Die vraag kan ik zo helaas niet beantwoorden. Vraag een verwijzing voor de uroloog

  Reageer
Reageer op: Gonorroe
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief