Wratje onder eikel

Online ZorgZus
  • #1

    Beste lezers van het forum,

    In het verleden heb ik last gehad van genitale wratjes, medio 2015. In eerste instantie vastgesteld door de arts van de soa-poli van de ggd. Deze heeft Wartec creme voorgeschreven, welke ik direct volgens de gebruiksaanwijzing ben gaan gebruiken. Echter zonder resultaat, er was geen waarneembare reactie op de behandeling. Vervolgens naar de huisarts gegaan die me heeft doorverwezen naar de dermatoloog. De dermataloog stelde dezelfde diagnose, genitale wratten. Nu kreeg ik Aldara voorgeschreven, dit leverde gelukkig wel snel resultaat. Eind september 2017 waren er weer wratjes in mijn schaamstreek, weer aan de bovenzijde van de schacht. Opnieuw behandeld met Aldara en wederom snel verdwenen.

    Sinds ca. 3 weken heb ik een klein wit bultje onder mijn eikel ondekt, direct naast het eikelriempje/toompje. Ik weet niet zeker of dit een wratje is, ook de huisarts twijfelt. Vandaag telefonisch overleg gehad met de huisarts, ze stelde voor om toch met behandelen te starten met Aldara. Het witte bultje is in de afgelopen 2 weken niet verandert.

    Zelf vraag ik me af of het een wratje is. De vorige keren zijn ze zich op een totaal andere plek gekomen, en waren het er steeds een stuk of 3 - 5. De vorige keer zaten ze op 'gewone huid'. Het huidige bultje zit aan de onderkant van de eikel op zeer gevoelig gebied. Ik ben bang dat de behandeling met Aldara creme daar ook behoorlijk pijnlijk kan zijn.

    Op de foto is het bultje hopelijk te zien?

    Hoop op reacties van ervaringsdeskundigen, alvast bedankt.

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Moeilijk om dat aan de hand van de foto vast te stellen, maar ik sluit niet uit, dat het een wratje is

    Reageer
Reageer op: Wratje onder eikel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief