Witte bultjes op eikel

 • #1

  Hallo.

  Ik ben 23 jaar oud en heb in het verleden met verschillende huidklachten gezeten op mijn penis (eikel en voorhuid). Na een lange zoektocht is er uit gekomen dat de klachten waar ik mee zit Seborroïsch eczeem is. grote rode plekken en een droge huid en nu ik de juiste (extra sterke) Corticosteroïden creme heb gekregen blijft dit grotendeels weg. Helaas is dit chronisch maar afijn.

  Tijdens het uitvogelen en langsgaan bij dermatologen merkte ze ook op dat ik HPV heb, aangezien toentertijd wat wratjes gevonden waren, ook deze zijn behandeld.

  Sinds twee weken heb ik kleine witte bultjes op mijn eikel en een beetje op mijn voorhuid, maar deze lijken helemaal niet op de wratjes die ik eerder in het jaar heb gehad. Het is duidelijk ook geen PPP. Wat kan dit zijn?

  Groetjes

  Reageer
  #2

  Het zou het zo aan de hand van de foto helaas niet kunnen zeggen. Laat de huisarts ernaar kijken

  Reageer
  #3

  Ben enorm bang dat het Herpes is, herken jij deze symptomen in dat kader?

  Ik ga zeker zo snel mogelijk naar de huisarts, in het ergste geval is het weer (nogsteeds) HPV maar dat is geen probleem aangezien mijn vriendin hiervan op de hoogte is 😁 haha

  Reageer
  #4

  Ik zou dat zo niet als herpes zien.

  Reageer
  #5

  Nou dat is al een gedeeltelijke opluchting haha maar we trekken natuurlijk geen conclusies voordat ik bij de dokter ben geweest. Ik vermoed zelf een schimmelinfectie maar we gaan het zien! zal het forum updaten als ik meer weet voor eventuele andere in de toekomst met hetzelfde probleem.

   

  Reageer
Reageer op: Witte bultjes op eikel
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief