Klachten keren terug na de kuur

Online ZorgZus
  • #1

    hallo,

    1. ik heb laatst 3 pillen besteld online omdat ik waarschijnlijk chlamidia had. ( ik heb het nog niet getest omdat ik samen met mijn ouders verzekerd ben en zij mogen er niet achter komen d.m.v een factuur die ze binnen krijgen ookal is die gratis en staat die op een andere naam behandelingen want ik ga nooit naar de dokter). Na de inname van de 3 pillen (azitromycine) ging het beter alleen nu 2 weken later krijg ik weer last van bruine afscheiding en sinds vanochtend bloed erbij. Ook heb ik weer pijn in mijn onderbuik. Ik slik de pil door dus ongesteld zijn kan eigenlijk niet, want ik heb me voor die andere kuur expres ongesteld laten worden. Wat moet ik nu doen? Nieuwe antibiotica bestellen of me weer ongesteld laten worden?
    Reageer
    #2

    Het is niet verstandig om zomaar een kuur via internet te bestellen en die te gebruiken zonder te weten of er ueberhaupt een infectie is. Het zijn geen snoepjes...maar zware antibioticakuren die bij onnodig gebruik best problemen kunnen  veroorzaken.

    Bij de GGD kun je je anoniem, en ook gratis laten testen voor zover je geen 25 jaar bent. Daar krijg je dan ook een recept voor een eventuele behandeling.

    Reageer
Reageer op: Klachten keren terug na de kuur


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief