Extreme slapeloosheid

  • #1

    Ik lijdt sinds twee weken aan extreme slapeloosheid. Ik word wakker om 11-12 uur en ben de hele dag niets waard (heel de tijd moe, misselijk, warm hebben). Deze moeheid houdt aan tót ik terug in bed kruip, dan verdwijnt deze als sneeuw voor de zon. Tot voor kort dacht ik dat het kon liggen aan het feit dat ik soms “alleen” sliep en dat het wel zou beteren als ik naast mijn partner ging slapen. Maar sinds ik nu weer 3 nachten op rij met naast partner slaap valt het me op dat het hier niets mee te maken heeft. Hij slaapt rond 1 uur ‘s nachts terwijl ik naast hem zit en mezelf rot verveel. Ikzelf word meestal pas echt moe rond 5-6 uur, heel laat dus! Momenteel is het kwart voor 4 en ik probeerde zonet te slapen maar dan hoorde ik vreemde geluiden en dan was ik in no-time weer klaarwakker. Wat kan ik doen om moe te worden? Ik word er letterlijk ziek van.

    Reageer
    #2

    Je moet zorgen voor een goede slaaphygiëne. Op tijd naar bed en op tijd weer op. Je slaapritme is helemaal ontregeld.
    Heb je veel stress of spanningen/angsten?

    Reageer
    #3

    Belangrijk is zorgen voor een stabiele bloedsuikerspiegel. Verder wat voedingssupplementen. gebruik zelf onder andere 5htp. Laat je anders adviseren door natuurgenezer. Tegen de electrosmog kan je dooozz-schijfjes gebruiken, die helpen ook om beter te slapen.

    Reageer
Reageer op: Extreme slapeloosheid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief