Slaapproblemen

  • #1

    Goedemorgen,

    Ik ben momenteel aan het reizen in Vietnam met mijn vriendin en heb al langere tijd te kampen met slaapproblemen. We zijn nu anderhalve maand aan het reizen en ik heb nog geen nacht aan 1 stuk door geslapen. Voor de reis had ik hier ook al last van. Al een aantal maanden. Ik slaap erg licht en wordt soms wel 5-10x wakker per nacht. Hierdoor voel ik mij erg moe en futloos. Het wordt eigenlijk steeds erger. Ik word wakker van geluidjes, hitte, een deken die verschuift etc... ook zonder al dat, word ik wakker. Wat kan ik hier aan doen? Ik ben zelf eigenlijk niet zo van de medicatie, maar ik zie nu niet echt een andere optie meer. Kan ik hier in Vietnam iets betrouwbaars kopen waardoor ik beter slaap?

    Mvg

    Rico

    Reageer
    #2

    Ik heb helaas geen idee over wat er in Vietnam allemaal te koop is...en of dat betrouwbaar is, Je zou naar een arts kunnen gaan voor advies

    Reageer
    #3

    Belangrijk  voor een goede nachtrust is allereerst een stabiele bloedsuikerspiegel. Beste is om te zorgen voor complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment.

    Daarnaast kunnen diverse vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren de aanmaak van stoffen als serotonine en melatonine helpen aanmaken. Denk aan stoffen als magnesium, zink, vitamine B C en D, omega 3.

    Verder zijn er nog natuurlijke middelen, zoals 5htp en theanine, alsmede bepaalde kruiden als valeriaan en passieflora. Ook carnitine kan de melatonineaanmaak helpen verbeteren. Natuurlijk ook zorgen voor een goed dagritme, met voldoende beweging, vooral wandelen kan helpen.

    Reageer
Reageer op: Slaapproblemen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief