Slaapproblemen

  • #1

    Ik slaap al een tijdje heel slecht & heb mijn hele leven al last van slaapwandelen, praten in m’n slaap & dingen zien in m’n slaap.
    Sinds ongeveer een jaartje heb ik ook last van figuren die ik zie in m’n kamer. Het zijn altijd dezelfde figuren en het lijken op nachtmerries, maar ik ben wel een soortvan wakker. Ook is t wel is voorgekomen, dat het voelde alsof ik verlamd was, terwijl ik wel wakker was. Of dat ik wakker was maar ik niet kon praten.
    Door dit alle heb ik erg veel last van slaapproblemen. Ik word vaak wakker snachts en voel me op de dag altijd moe. Ik kan ieder moment in slaapvallen, maar wanneer ik in slaap ben gevallen gebeuren er dingen waardoor mijn slaap alsnog wordt verstoord. Heeft iemand enig idee wat ik hieraan kan doen of wat het is?

    Ano 🙂

    Reageer
    #2

    Ga eens naar de huisarts en bespreek het met hem/haar

    Reageer
    #3

    Ja, zat ik ookal aan te denken. Maar de laatste keer dat ik dit deed, zei hij simpelweg dat ik rond 9 uur moest gaan slapen.

    Reageer
    #4

    Daar moet je dan geen genoegen mee nemen...dat slaat nergens op.  Ga maar eens terug naar de huisarts Dan zeg je dus dat je wel graag serieus genomen wilt worden

    Reageer
Reageer op: Slaapproblemen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief