Beter slapen door lichttherapie?

  • #1

    Tegenwoordig kun je lampen kopen, waarmee je jezelf thuis lichttherapie kunt geven. Het schijnt te helpen tegen allerlei kwalen, waaronder slecht slapen. Is er iemand die hier ervaring mee heeft? Omdat ik zelf nogal slecht slaap ('s nachts heel vaak wakker en 's morgens heel vroeg wakker), en hierdoor overdag erg moe ben, zit ik eraan te denken zo'n lamp aan te schaffen. Maar het is niet goedkoop, dus zou ik graag horen of mensen er echt bij gebaat zijn.
    Ik hoop op reacties!

    Groetjes, Eline

    Reageer
    #2

    Niemand??
    Jammer!

    Reageer
    #3

    Hoi Eline,

    Ook ik heb veel last van slaaponderbrekingen, maar begrijp op mijn werk dat ik bepaald niet de enige ben... Ik had nog niet van die lichttherapie voor slaapklachten gehoord. Kun je mij zeggen waar je zulke lampen kunt kopen, en is er ook algemene informatie over te verkrijgen?

    Vriendelijke groet,
    Anton

    Reageer
    #4

    Hoi Anton,

    Ik heb twee sites voor je, waarop je werkelijk alles kunt vinden wat met lichttherapie te maken heeft:
    http://www.goodlite.nl
    http://www.lichttherapie.nl
    Veel leesplezier!
    Ik ben overigens nog niet tot aanschaf overgegaan. Op de één of andere manier sta ik er toch wat sceptisch tegenover..... Vandaar dat ik ook zo graag ervaringen zou horen, want misschien ga ik er dan wel heel anders over denken!

    Groetjes, Eline

    Reageer
Reageer op: Beter slapen door lichttherapie?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief