Aan hen die slecht slapen

 • #1

  I've been there, trust me. Lees de site van deze lichttherapielamp eens. Litebook.nl . Het werkt. Echt. Minder moe, beter slapen. Ik slaap makkelijker in en door. En dat is heerlijk, bijna vreemd.

  Reageer
  #2

  Oh, wat goed, Berend! Dat klinkt als een droom voor mij. Ik ga meteen kijken op de site, en misschien schaf ik er ook wel eentje aan.

  Bedankt dat je dit met ons wilde delen!

  Anne

  Reageer
  #3

  Merkte je echt meteen verbetering? Je klinkt echt heel positief

  Reageer
  #4

  Goed ding he, die Litebook! Ik heb er ook een sinds 2 maanden en het bevalt mij meer dan goed! Echt een aanrader, Anne, moet je proberen. En dat kan ook want als je niet tevreden bent krijg je je geld terug. Dus...

  Reageer
  #5

  Oké Reinert, dus jij bent ook al zo enthousiast! Mag ik vragen wat voor slaapproblemen jij had? Zelf heb ik geen moeite met inslapen, en het eerste gedeelte van de nacht gaat het ook nog wel aardig. Maar vanaf een uur of vier is het helemaal mis. Om de haverklap wakker, waarna ik maar moeilijk weer in slaap kan komen. En met een beetje pech (meestal dus....) ben ik rond zessen echt wakker. Ik hoef pas om kwart over zeven uit bed ,dus ik blijf wel altijd liggen, maar ik slaap dan écht niet meer. Acht van de tien dagen voel ik me totaal niet uitgerust, het is echt heel vervelend. Als je mijn verhaal zo leest, lijkt het dan een beetje op dat van jou? Want in dat geval zou ik, net als jij, misschien wel baat kunnen hebben bij zo'n Litebook!
  Ik hoop dat je nog een keer wilt reageren, want ik sta echt op het punt er eentje te kopen!

  Groetjes, Anne

  Reageer
  #6

  De Litebook herstelt je biologische klok. Zo maakt het lichaam op de juiste tijden de goede stoffen in je lichaam aan. Je gebruikt de Litebook in de ochtend. Hierdoor wordt de aanmaak van melatonine op natuurlijke wijze gestopt, krijgen andere activatiestoffen de ruimte en zal je lichaam in de avond weer voldoende melatonine aanmaken zodat je makkelijk kan inslapen en doorslapen. De Litebook werkt niet als er lichamelijke klachten zijn die de slaapproblemen veroorzaken. Mooi ding!

  Reageer
Reageer op: Aan hen die slecht slapen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief