Slecht slapen

 • #1

  Heeft iemand een idee hoe dit op te lossen of dit al eerder gehoord?
  Sedert een half jaar lukt het me amper nog in mijn eigen bed in slaap te vallen, als ik dan naar de zetel ga val ik wel in slaap. Helaas ben ik steeds moe omdat ik in de zetel uiteraard vaak wakker wordt omdat dit niet zo comfortabel is. Ik ga elke avond bed in maar vaak lig ik na 1.5 u nog nog wakker. Ik heb geen idee hoe dit komt. Ik heb thans slaaptherapie gevolgd maar niets lijkt te helpen

  Reageer
  #2

  Met de juiste voeding, voedingssupplementen en natuurlijke middelen kan je het vaak wel een stukje bijsturen. Vermijd snelle suikers. Bepaalde voedingsmiddelen kunnen ook ontregelend werken. Zo gebruik ik zelf onder andere 5htp, wat de aanmaak van serotonine en melatonine verbetert.
  Beste is slapen op een bed en matras zonder metalen erin, zodat je lichaam beter kan aarden en ontspannen. Ook de plek van je bed kan uitmaken. Op aardstralen slapen kan onrustig zijn. Denk ook aan de invloed van electro-magnetische velden. 's Nachts dus de wifi uit. Heb zelf twee schijfjes van dooozz naast m'n bed, wat ook scheelt in het slapen.
  Natuurlijk ook zorgen voor regelmaat in je lichaam. Lichaamsbeweging, voldoende daglicht en vooral 's ochtends vroeg.

  Reageer
Reageer op: Slecht slapen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief