Lichttherapie bij depressie

 • #1

  Even een geweldige tip. Heb heel veel last vermoeidheidsklachten, slecht slapen en een milde tot matige depressie. Heb hier diverse medicijnen voor geslikt, maar had altijd het gevoel dat het me afvlakt. Die bijwerkingen zaten me nooit lekker, dus heb ik de medicijnen aan de kant gegooid. Chemische troep in je lichaam (met respect voor degene die er wel voor kiezen en er ook baat bij hebben).
  Ik ben overgestapt naar lichttherapie en dat werkt bij mij supergoed. Lichttherapie kan nu thuis met een heel handige kleine lamp. De Litebook. Ik knal in de ochtend die lamp een kwartiertje aan en heb veel meer energie. Voel me een stuk beter en slaap als een prinses. Wel duur, maar als je toch niet tevreden bent binnen 2 maanden krijg je je geld terug. Keurig voorstel! Echt het proberen waard! Litebook.nl. Je kan hiervoor ook naar het ziekenhuis gaan, maar dan moet je dit minimaal twee weken lang, elke dag..

  Reageer
  #2

  Heb ik ook thuis gehad (gehuurd via mediplus) maar heb niet echt het idee dat er wat veranderde...
  En je kunt ook eigenlijk maar een kuur doen toch? Langer dan 8 dagen gebruiken zonder enig resultaat heeft geen zin werd mij gezegd.

  Reageer
  #3

  Hoi Maaike,

  Sinds drie dagen heb ik ook de Litebook in m'n bezit! Ik heb 'm speciaal aangeschaft voor het slechte slapen ('s nachts heel vaak wakker, 's morgens heel vroeg wakker en overdag uitgeput). Vannacht heb ik al goed geslapen. Toeval?? De tijd zal het leren! Ik heb er in ieder geval behoorlijk vertrouwen in dat het positief zal werken, helemaal na het lezen van jouw berichtje!

  Groeten, Anne

  Reageer
Reageer op: Lichttherapie bij depressie
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief