Depressie?

  • #1

    Heb men bedrijf veloren en lange relatie ,heb nu nergens zin in slaap hele dage uit laat alles lings liggen en ruim niks op en heb veel negative gedachten nu al ruim een jaar.. ik wil niet aan medicatie dus ga okk niet naar huisarts heeft iemand een idee hoe ik me snel beter kan voelen op een natuurlijke manier of door iets te doen?

    Reageer
    #2

    ?

    Reageer
    #3

    Ik denk dat je er toch verstandig aan doet, om met de klachten naar de huisarts te gaan.

    Reageer
    #4

    Goed voor jezelf zorgen, je leven niet laten afhangen van omstandigheden. Makkelijker gezegd dan gedaan trouwens. Proberen dingen te doen die je blij maken. En als je je er niet toe kan zetten om naar buiten te gaan en te sporten, geniet dan van het moment dat je ontspannen op de bank zit, in plaats van jezelf een loser te vinden. Lekker eten koken voor jezelf, jezelf in het middelpunt zetten.
    Crises kunnen ook nieuwe kansen bieden. wat hulp betreft kan je het zoeken bij een psycholoog of bij een coach.
    Verder zorgen voor evenwichtige voeding met zo min mogelijk geraffineerde producten. Allerlei vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren kunnen de aanmaak van je neurotransmitters verbeteren. Er zijn ook bloesemremedies die ondersteunend kunnen werken.

    Reageer
    #5

    Ik ben een jongen van 14 jaar en ik heb veel negatieve gedachtes bijvoorbeeld veel mensen mogen me niet, ik ben lelijk, ik kan niks ik kan niet goed voetballen ik kan niet goed gamen etc. ik ben bang dat ik geen relatie krijg (misschien wat vroeg gezegt maar ik zeg wat ik denk)  en  heb het gevoel dat niemand om me geeft dat ik raar ben enzo meestal vergeet ik deze gedachtes door afleiding maar door een recente gebeurtenis blijf ik erg negatief over mezelf ik moest dit even kwijt en ik hoop dat iemand me kan helpen om me beter te laten voelen

     

    Ps. Ik heb dit niet tegen mijn ouder verteld omdat ik te verlegen ben weer zo'n slechte eigenschap van mw

    Reageer
    #6

    Dat is geen depressie, maar je bent heel erg onzeker over jezelf. Dat past op zich wel bij je leeftijd en de puberteit. Alleen als je er erg veel last van hebt, is dat niet zo goed. Ik raad je dan ook aan om naar de huisarts te gaan en dat met hem/haar te bespreken.

    Reageer
Reageer op: Depressie?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief