Klaarkomen met pil

 • #1

  Beste ,

  Ik en mn vriendin hebben nu al een tijdje seks
  We zijn nu 15 jaar ...
  Maar we hebben het nu altijd al met pil en met condoom gedaan
  Maar we hebben nu alnis even zonder gedaan en vinden het leuker

  Maar ik weet niet ik ben nog nooit in haar klaargekomen...

  Maar nu mijn vraag magj zoveel alsj wilt in haar klaarkomen ?
  We willen het zeker veilig doen en we doen het eig meerdere keren op een dag ....

  Mvg

  Reactie
  #2

  Hallo Jonathan, als je vriendin de pil slikt volgens de bijsluiter, is ze gewoon beschermd. Dus ook tijdens haar stopweek. De pil beschermt tegen zwangerschap maar niet tegen SOA's.

  Groetjes

  Reactie

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Jullie komen er samen niet meer uit. Het hebben van relatieproblemen kan dagelijks het leven behoorlijk belemmeren. Jullie hebben het... Lees verder
  Partner content
  #3

  Danku lana !

  Maar is het dan ook veilg bij meerdere keren klaarkomn ?

  Mvg

  Reactie
  #4

  Hai, ja hoor, ook als jij meerdere keren per dag klaarkomt. Maar dan moet je vriendin echt geen pil vergeten te slikken.

  Emmeke

  Reactie
  #5

  Wanneer ben je tegen zwangerschap beschermd?

  Wanneer je de pil op de juiste manier inneemt, is de kans op zwangerschap uiterst klein. Als je op de eerste dag van de menstruatie met je eerste pilstrip begint, ben je vanaf dat moment tegen zwangerschap beschermd. Wanneer je op een andere dag begint, ben je niet direct beschermd. Gebruik dan gedurende de eerste zeven dagen dat je de pil slikt ook nog een condoom als je wilt vrijen.

  Wanneer je de pil steeds op tijd inneemt, ben je voortdurend beschermd. Ook tijdens de stopweek ben je dan veilig. Soms is er in de stopweek weinig of geen bloedverlies. Het kan ook voorkomen dat je tussendoor wat bloed verliest, terwijl je nog niet in een stopweek bent. Ook dan ben je tegen zwangerschap beschermd (mits je geen pillen vergeten hebt).

  De pil beschermt niet tegen seksueel overdraagbare aandoeningen (soa).

  Lees verder/Bron:
  http://nhg.artsennet.nl/kenniscentrum/k_voorlichting/NHGPatientenbrieven/NHGPatientenbrief/PBU3b.htm

  Reactie
  #6

  En wat als men de implantaat heeft is het dan ook veilig om klaar te komen in de vagina?

  Reactie
  #7

  Ja uiteraard. Daar is het voor bedoeld

  Reactie
  #8

  hoi mensen
  ik heb seks gehad met men vriend en ik slik altijd goed de pil en optijd maar hij is klaar gekomen in mij ben ik nu zwanger??

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Waar zou die pil voor bedoeld zijn denk je?

  Reactie
  #10

  ik weet het niej zeker dus darom dat ik het vraag

  Reactie
  #11

  Ik mag toch hopen dat je weet waar de anticonceptiepil voor dient....waarom slik je de pil als je niet weet waar die voor dient? Volgens mij kun je beter nog een paar jaartjes wachten met seks hebben..

  De pil is er toch om ervoor te zorgen dat je niet zwanger raakt als je zonder condoom seks hebt...

  Reactie
  #12

  Wij hebben dit weekend seks gehad en ben voor eerste keer in haar klaargekomen zij pakt de pil ondertussen 3jaar. Maar we zijn niet zeker. Als ze dinsdag stopt dan heeft ze meestal vrijdag haar regels en begint ze maandag terug met de pil. Klopt dit?

  Reactie
  #13

  Een stopweek heeft 7 pilvrije dagen. Als ze dinsdag de laatste pil neemt, begint ze een week later weer op woensdag. Eerder beginnen mag ook.

  Reactie
  #14

  Awel dat bedoelde ik dat als ze stopt de dag na haar regels is dat dan meestal of als ze nog klein beetje bloedverliest maar niet veel terug met de pil begint en inderdaad meestal is dat gewoon de dag na het begin van de stopweek

  Reactie
  #15

  Een kortere stopweek (minder dan 7 dagen ) is verder geen probleem.  Vraag me alleen af waarom ze dat doet. De pil werkt er niet beter door... want ook gedurende de stopweek(7 dagen) is ze gewoon door de pil beschermd.

  Reactie
Reageer op: Klaarkomen met pil
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief