relatie en sex problemen

 • #1

  Goedendag,

  Graag wil ik jullie mening over en advies voor de volgende situatie:

   

  Ik (44)  ben nu 18 jaar samen met mijn partner (39) en we hebben 2 kinderen (9 en 14)

  We hebben echter heel verschillende wensen en behoeftes qua seks.

  Ik zelf heb enkel maar steeds meer behoefte en mijn partner enkel maar steeds minder.

  Ook wil ik graag veel meer spanning in ons sexleven zoals buitensex, naar parenclub (al zou het maar zijn om met zijn 2en van elkaar te genieten), trio, enz. er valt nog zoveel te ontdekken.

  Mijn partner vind dat allemaal niks en heeft wel eens wat geprobeerd maar vond niks voor haar, soms zegt ze wel van: binnenkort doen we weer eens maar dat binnenkort blijft binnenkort…

  2 jaar terug heeft ze omdat ik die dingen wil mij daarom de vrijheid gegeven om die dingen met een ander te gaan doen, een soort van half open relatie dus.

  In het begin wel paar dates gehad via b.v. badoo en tinder en daaruit ook wel paar keer seks met andere vrouw gehad.

  Maar daaruit ook wel geleerd dat simpele platte seks zonder verder contact/band niet echt is wat ik wil.

  Een trio lijkt me voornamelijk ook wat om samen te doen met iemand waar je van houd of in elkgeval een goede band mee hebt en wie je zeer goed kent en vertrouwd.

   

  Ook 2 keer naar parenclub gegaan als man alleen maar voelde me daar als man alleen niet echt op mijn gemak en is dan ook weinig gebeurd (wel leuke gesprekken gehad en waren wat vrouwen die geïnteresseerd waren maar dat waren er die enkel uit waren op een muntje waarvoor ze geld krijgen bij inlevering bij die club (prostituees dus eigenlijk) en dat vond ik niks om seks te hebben met iemand waarbij enkel om geld gaat en heb ik dus afgeslagen)

   

  Conclusie is dus dat ik al die dingen wil maar wel met iemand die ik ken, vertrouw en me bij me op mijn gemak voel.

  Met mijn partner zal dat nooit wat worden dus helaas.

  En op de dating sites als tinder en badoo trek ik voornamelijk vrouwen die opzoek zijn naar een vaste relatie en niks moeten hebben van man met een soort van open relatie (en erover liegen wil ik al zeker niet).

  Ik ben halverwege de 40, klein buikje, kalende kop…. Tja niet bepaald het type welke vrouwen zoeken voor spannende dates, daarvoor kunnen ze meer dan genoeg veel knappere mannen vinden op dat soort apps.

  Kennelijk straal ik meer uit als het type betrouwbare partner/huisvader (lichtelijk onterecht dus).

   

  Mijn partner is van het type: werken overdag en savonds in een huispak op de bank zitten tv kijken, verder van huishouden doen en verder niks.

  Ale het andere dat er voorgesteld wordt  volgt een antwoord als: wil ik niet, kan ik niet, durf ik niet of iets wat daar op lijkt.

  Dat geld niet enkel voor zaken op gebied van seks maar ook voor:

   

  Fietsen met een jurk (kan ik niet)

  Stukje wandelen/fietsen/enz (wil ik niet)

  Iets proeven (wat de kinderen gemaakt hebben of iets nieuws) (wil ik niet/lust ik niet)

  Naar de sauna (wil ik niet/durf ik niet) (nu gaan we binnenkort naar een soort van sauna/welness gebeuren  maar enkel omdat je daar niet naakt hoeft te gaan)

  Kamperen (we hebben financieel niet ruim gehad afgelopen jaren) (wil ik niet) liever niet op vakantie als zoiets)

  Zoenen (houd ze niet van) ja van een paar korte kusjes maar niet van eens uitgebreid zoenen, dat vind ze niks

   

  En als ik haar al eens zover heb dat we eens wat samen doen dan is het meestal 1 a 2 keer en dan weer klaar.

   

  Betreft de seks: als we seks hebben is het lekker en goed (duurt tussen de 30 en 60 minuten, soms langer) en komt zij meerdere keren klaar.

  Hierbij gebruiken we ook wel speeltjes enzo.

  Maar wat mij tegenstaat is de voorspelbaarheid, voornamelijk op zaterdag of zondag ochtend en soms door de weeks eens onder de douche. Maar die voorspelbaarheid vind ik verschrikkelijk.

  Initiatief nemen op andere momenten heeft geen enkel nut, als daar al iets uitkomt is het: vanavond…. Wat ik 99,9% van de gevallen uiteindelijk niet gebeurd.

   

  We/ik heb van alles geprobeerd, we hebben vaak genoeg over gesproken (komt uiteindelijk op neer dat antwoord is: als ik meer wil moet ik een andere vriendin zoeken).

  We zijn bij de huisarts geweest of veranderen van pil van haar wat zou kunnen doen (ze heeft vrij zware pil) maar antwoord was nee. Ik heb aan de dokter gevraagd naar mogelijkheden van chemische castratie van mezelf zodat mijn lust en verlangens zou verdwijnen maar daar wilde de huisarts niet aan, dan moesten we eerst maar naar seksuoloog, daar heb ik er een paar van benaderd maar geen van die wilde ingaan op voorschrijven van de daarvoor benodigde medicijnen.

  Verder naar seksuoloog of relatie therapie gaan is a niet nuttig (reactie van mijn partner: waarom wil je naar seksuoloog, verwacht je zeker dat ik verander?) en kostbaar.

  Op internet wel medicijnen gevonden voor chemische castratie maar ook zie zijn erg duur (1200 euro per jaar, dat kan ik nu nog niet betalen)

   

  Ik voel me door hele situatie vaak neerslachtig en slecht en weet niet meer wat ik mee aan moet.

  Laatste wat ik wil is uit elkaar gaan.

   

  Iemand tips en advies?

   

  Reactie
  #2

  "daar heb ik er een paar van benaderd maar geen van die wilde ingaan op voorschrijven van de daarvoor benodigde medicijnen." Dat is niet zo raar... dat is nogal een ingrijpende maatregel.

  Ik zou je willen adviseren om eens met een psycholoog te gaan praten. Je zit toch vooral met jezelf in de knoop

  Reactie

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Jullie komen er samen niet meer uit. Het hebben van relatieproblemen kan dagelijks het leven behoorlijk belemmeren. Jullie hebben het... Lees verder
  Partner content
Reageer op: relatie en sex problemen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief