1ste keer de pil!!

 • #1

  Hey, ik heb onveilig seks gehad ik gebruikte toen geen de pil. Ik heb dan snel morning afterpil vorig zondag genomen heb al 3 dagen bloeding dokter en apotheek zecht dat het door map kan zijn. Want ik heb mijn regels op 12november al gehad en nu bloed ik terug mijn bloed was ook goed ben niet zwanger. En nu heeft dokter mij de pil microgynon 30 voorgeschreven, mijn vraag is ik heb nog nooit de pil gebruikt en zal da iets doen omdat ik map al genomen heb en omda ik al bloeding heb?

  Dokter heeft gezegt neem het de 3de dag en vandaag is get 3de van bloeding als je binnen 1 maand geen menstruatie heb kom dan trg voor bloedname. Ik panikeer nu ook als ik de pil neem dat die hormonale verzndering kan doe da ik volgend maand mijn regels nie zal krijgen pfff wat moet ik doen tog innemen en agwachtan?? Als je bloed zoals u regels kan ik tog nie zwanger zijn tog???

  Reactie
  #2

  gewoon starten me de pil, en doen wat de dokter je gezegd heeft.

  Reactie

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Jullie komen er samen niet meer uit. Het hebben van relatieproblemen kan dagelijks het leven behoorlijk belemmeren. Jullie hebben het... Lees verder
  Partner content
  #3

  Ik ben gestart, en bloeding is gestopt aleen heb ik zo af entoe bruine afschijding met lichtroze. Is dat door de map? Apotheek heeft ook gezegt als je bloed kan je nie zwanger zijn gwn starten metvde pil en afwacht voor he volgende menstruatie. Maar er is tog geen kans voor zwangerschap tog ik wil echt geen stress maken bloed controle was ook goed

  Reactie
Reageer op: 1ste keer de pil!!
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief