hypnagoge hallucinaties

  • #1

    Hallo allemaal,

    Ik begin maar meteen met mijn probleem.
    De laatste tijd schrik ik elke keer midden in de nacht wakker omdat ik iemand naast me zie staan. Ik schrik dan heel erg en doe meteen het licht aan. Wanneer ik het licht aan heb is de persoon die ik zie ook weg. Ik heb dit de laatste tijd steeds vaker. Ik zie er daarom ook erg tegenop om te slapen omdat ik bang ben dat het weer gebeurd.

    Het rare is dat ik het alleen in mijn eigen kamer heb wanneer ik alleen slaap.
    Als er iemand bij me slaapt heb ik daar namelijk geen last van. En ik heb er ook geen last van als ik ergens anders slaap.

    Ik heb ook wel eens gehad dat ik allemaal spinnen op me af zag komen of vliegen maar meestal zie ik iemand naast me staan.

    Iemand die dit ook heeft of weet hoe ik hier vanaf kom?

    Zelf ging ik al een beetje googlen en kwam ik op hypnagoge hallucinaties dit leek er wel heel erg op

    Reageer
    #2

    Hypnagoge Hallucinaties treden op in het grensgebied tussen waak en slaap, dus tijdens het inslapen of het wakker worden.

    Wat jij beleefd is een nachtmerrie.

    Je projecteert de angst die je voor de nachtmerrie hebt op je eigen kamer en op alleen in je kamer zijn. Daarom heb je er op ander plekken en wanneer er iemand bij je is, geen last van.

    Reageer
Reageer op: hypnagoge hallucinaties


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief