Bang voor enge ziekte, terecht?

  • #1

    Hallo,

    Sinds een aantal maanden ben ik enorm afgevallen. Ik durf niet op de weegschaal te staan, maar mijn broeken kan ik zo van m'n kont af trekken.

    Ik hou mijn gewicht in de gaten omdat ik vanaf februari 2012 telkens een beetje afval(van 60 naar 53 kg). Ik ben niet echt op dieet maar ben wel gestopt met door de weeks te snoepen en ik denk dat het ook komt omdat ik met anti depressiva ben gestopt. Kan dit?

    Ik ben 1.63 en woog in oktober nog 53 kilo. Nu..geen idee.
    Sinds november is mijn lange relatie uitgegaan. Iedereen om mij heen zegt dat ik afval (en ziet dit ook) en zeggen dat het komt omdat dat soort dingen veel stress met zich mee brengen. Maar het is niet zo dat ik niet kan eten. Ik eet net zoals ik anders ook eet.
    Kan het dan ook wel met stress te maken hebben?

    Ik heb wel het idee dat ik doordeweeks veel te weinig calorieën binnenkrijg. Ik gok ongeveer 1000 tot 1200 op een dag. Kan het zijn dat ik daardoor ik blijf afvallen?

    In het weekend eet ik gewoon wat lekkers.
    Ik maak me best wel ongerust. Ik ben nogal een hypochonder. De afgelopen maanden heb ik namelijk ook wel bloed bij mijn ontlasting gehad..en dat in combinatie met het afvallen maakt mij bang. De huisarts zei dat het een scheurtje zat bij mijn anus. Dus ik weet eigenlijk wel dat ik me niet druk moet maken, maar doe het toch.

    Eigenlijk heb ik dus 3 vragen:

    Kan het zijn dat ik ben afgevallen door het stoppen met de anti depressieva? (ik ben daar wel wat van aangekomen)

    Kan het zijn dat ik de afgelopen maanden(sinds relatiebreuk) zo extreem ben afgevallen door stress?

    Kan het zijn dat ik doordat ik door de weeks te weinig calorieën binnenkrijg, blijf afvallen?

    Ik hoop dat iemand mij kan helpen!! Alvast bedankt!

    Reageer
Reageer op: Bang voor enge ziekte, terecht?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief