Welk soort therapieën zijn er mogelijk…

  • #1

    Hoi,

    M'n eerste berichtje in dit forum. Vast danks voor jullie reacties!

    Na vele jaren ambulante behandeling bij psychologen, psychiaters,... waarbij ik het gevoel had maar geen beterschap op te merken in m'n depressieve denkbeeld kwam ik tot het besluit om voor een opname te kiezen.

    Na me aangemeld te hebben bij een psychiatrisch centrum kreeg ik algauw te horen niet in aanmerking te komen om aldaar behandeld te worden. Dit omdat er bij mij sprake was van een hersenletsel! Men vermwees me door naar een centrum voor NAH (niet aangeboren hersenaandoeningen)

    Aldaar toegekomen liep de behandeling zeer moeizaam! Het is te zeggen, m'n voldoening in de therapieën welke ik kreeg was laag tot zeer laag!

    Nu echter, is m'n vraag of ik niet beter terecht kan in een gewoon centrum tegen depressie ect. Dit omdat de invloed welke ik heb van het hersenletsel klein is. Globaal gezien nam ik aan dat sléchts 20% van de tijd besteed werd aan psychologische gesprekken ed.

    Kan iemand me omschrijven welk soort therapieën men geeft in een gewoon pscychiatrisch ziekenhuis?

    Vast danks voor jullie reactie,
    jo.

    Reageer
Reageer op: Welk soort therapieën zijn er mogelijk…


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief