Chronische Hyperventilatie? Hypochondrie?

  • #1

    Goedenavond,

    Ik kamp al een tijdje met veel verschillende klachten. Een tijd geleden had ik dagelijks last van steken op borst, hyperventilatie en hoofdpijn. De hyperventilatie is al een tijd weg, sinds ik ben afgestudeerd en amper stress meer heb. Echter heb ik de laatste tijd weer ontzettend veel hoofdpijn in het achterhoofd. Ik heb de laatste dagen ook een raar gevoel in mijn armen, en het gevoel dat het uit mijn aders daar komt, wellicht hoge bloeddruk?
    Ook last van veel spierpijn. Daarnaast slaap ik ook erg slecht. Vlakvoor ik in slaap val schrik ik ineens wakkee of heb in het gevoel dat ik val.
    Ik doe ademhalingsoefeningen maar heb niet het idee dat het daaraan ligt.

    Ik vroeg me af of er iemand is die deze klachten herkend. Bij elke klacht ben ik bang dat ik iets heb en zoek ik alles op op internet.

    Reageer
    #2

    Misschien te veel spierspanning. Je zou eens naar een fysiotherapeut kunnen gaan

    Reageer
    #3

    Kan het rare gevoel in linkerarm niks te maken hebben met de aderen o.i.d.? Het is een soort van gevoel alsof de huid heel strak staat. Soms ook schokjes. Vooral in de onderarm, maar ook soms een soort van steken in de bovenarm..

    Reageer
    #4

    angst, stress en spanningen en hyperventileren

    Reageer
Reageer op: Chronische Hyperventilatie? Hypochondrie?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief