paniekaanvallen??

 • #1

  hey, ik heb vaak last van momenten waarop ik een hevig bonzend hart krijg, lastig kan ademenen, begin te trillen en ik het gevoel heb alsof ik niet besta en alles om me heen niet echt is. Ik ben nu 17 en heb erg veel last van stress en ik vroeg me af of deze momenten daardoor komen en paniekaanvallen kunnen zijn? Of dat het wat anders is? of dat er niks aan de hand is? Is het beste om naar de huisarts te gaan voor de zekerheid of is het niks?

  Alvast bedankt voor het reageren!

  Reageer
  #2

  Dat zullen hyperventilatie aanvallen zijn die door paniekaanvallen kunnen worden veroorzaakt
  Doe eens de test op:
  https://www.dokter.nl/hyperventilatietest/

  Reageer

  Leven met angst kan je dagelijks leven nogal belemmeren. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook in dat geval helpen wij je graag verder.

  Angst. Wat te doen als het je leven beheerst?

  Angst. Wat te doen als het je leven beheerst?

  Angst kan je behoorlijk in de weg zitten Leven met angst kan je dagelijks leven nogal belemmeren. Misschien denk je... Lees verder
  Angstklachten? Test ze zelf!TEST JEZELF
  Partner content
  #3

  Ik heb er zelf ook heel veel last van sinds 2014. Ik heb die klachten + nog een aantal andere klachten wekelijks en af en toe dagelijks. Het klinkt wel als hyperventilatie/paniekaanvallen. Als je er graag van af wil of hulp wil, ga naar de huisarts. Die zou je, als je wil, een verwijzing kunnen geven voor een psycholoog.

  Reageer
Reageer op: paniekaanvallen??
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief