Ritalin minder zin in blowen en alcohol.

  • #1

    Er wordt nu voor het eerst gewerkt aan mijn ADD en ik heb na bijna 33 jaar nu eindelijk een medicijn gekregen tegen de chaos in mijn hoofd door ADD, verder is de chaos niet het enige, ik heb namelijk ook stemmingswisselingen en angststoornissen door ADD en ik ben soms ook wat down.

    Nu mijn vraag. Is het normaal dat ik door de Ritalin geen zin meer heb in roken(blowen)en alcohol? Ik rokte namelijk standaard een paar kleine blowtjes in de avond en dronk daar bij 2 biertjes of wijntjes voor wat rust en voor een betere slaap echter heb ik daar nu minder tot geen zin meer in????

    Reageer
    #2

    Het is sowieso nooit goed om alcohol te drinken bij medicijnen en verdovende middelen!
    Je kan er bijwerkingen van krijgen... Je kan van ritalin met de mix met alcohol drugs of roken in de war raken...

    Reageer
    #3

    Het zou heel goed door de ritalin kunnen komen. Op zich niet verkeerd, want de combinatie alcohol, drugs en ritalin is een heel slechte.

    Reageer
    #4

    Mijn Psychiater vertelde dat overmatig gebruik van alcohol en drug gevaarlijk is in combinatie met een overdosis Ritalin. Dus sloten drank en andere drug door elkaar heen en dergelijke.

    Reageer
    #5

    Dat maakt niet uit bij een overdosis, het is een slechte combi. Lees de bijsluiter maar eens.
    [url=http://db.cbg-meb.nl/Bijsluiters/h03957.pdf]Bijsluiter Ritalin[/url]

    Reageer
    #6

    In mijn bijsluiter staan in combinatie met alcohol tegelijk. Mijn buisluiter is trouwens ook een stuk nieuwer dan wat ik hier lees.

    Reageer
    #7

    Ja ik zie het.. staat hier nog in het archief

    Reageer
    #8

    Ik wil het niet goed praten verder en het is sowieso niet goed anders stond zo iets er ook niet in een bijsluiter, daar wel fijn dat ik minder zin heb in roken en alcohol, ook al was het maar matig.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Ritalin minder zin in blowen en alcohol.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief