Ritalin snuiven beter dan speed?

  • #1

    Ik ben 2 weken in opname en afgekickt van 2 jaar dagelijks speed en alcohol..
    Nu snuif ik uit mezelf tabletjes Ritalin... Is dat minder slecht dan speed?
    Ik merk wel het energie opwekkende en wat vrolijkere, zorgelozere humeur, wat prettig is natuurlijk.
    Zou ik niet gewoon de Ritalin kunnen blijven gebruiken?
    En is snuiven dan slechter dan slikken?
    Ik heb geen diagnose voor add of adhd maar ik denk wel dat door het drugsgebruik ik nu add heb, omdat ik veel vergeet, alles 10x aanraak en dan nog niet gedaan wat ik wou of moest doen.. Kan ook niet stilzitten... Kan mijn aandacht niet meer op 1 ding tegelijk focussen. Ik doe vanalles tegelijk.. Erg warrig. En het neemt steeds veel meer tijd in beslag om iets gedaan te krijgen omdat ik intussen weer 100 andere dingen zie die ik nog moet doen. Help alsjeblieft!

    Reageer
    #2

    Niet afgekickt dus, je hebt de ene verslaving voor de andere verruilt. Snuiven is in alle gevallen slechter.. De klachten die je hebt worden niet door ADHD veroorzaakt maar puur en alleen door drugsgebruik, Je bent jezelf gewoon naar de kl... aan het helpen.

    Reageer
    #3

    Drank en drugs geven veranderingen in je neurotransmitters en zorgen voor verlies aan vitaminen en mineralen. Alcohol aan onder andere magnesium, vitamine B en zink; stofjes die belangrijk zijn voor je zenuwstelsel, hormonen en neurotransmitters. De snelle suikers van de alcohol zorgen ook ontregeling van je bloedsuikerspiegel. Ik kan je aanraden om advies te vragen aan een orthomoleculair therapeut. Ontgiften zou je onder andere kunnen doen met Kambo. Wel onder begeleiding. Dat zorgt ook voor sluiting van bepaalde receptoren, waardoor je de verslaving makkelijker kwijtraakt.

    Reageer
Reageer op: Ritalin snuiven beter dan speed?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief