Onverklaarbare pijn in benen

 • #1

  Hallo,

  Sinds vijf jaar heb ik pijn in mijn benen. Het is een zeurende pijn die bijna tegen kramp aan zit. Soms zit het in beide benen en soms links of rechts. De pijn is meestal het ergst rond mijn knieƫn en achterin mijn bovenbenen. De pijn straalt uit van de achterkant van mijn bil tot in mijn tenen. Soms zit het ook in mijn liezen. Als ik heb geslapen is de pijn weer over.

  De pijn begint niet op vaste momenten. Soms stap ik uit bed en dan voel ik het al licht opkomen, maar ik krijg het ook vaak als ik in de auto zit of lang aan het lopen ben. De huisarts heeft geen idee wat het is.

  Ik hoop dat iemand mij kan helpen.

  Met vriendelijke groet,

  Chantal

  Reactie
  #2

  Als de pijn blijft aanhouden en de huisarts geen idee heeft van wat het is, moet hij/zij je doorverwijzen naar een specialist.
  Ga dus terug naar de huisarts en vraag om een verwijzing.

  Reactie
  #3

  Beste Chantal,

  Jouw klachten komen me bekend voor.

  Ik heb namelijk iets soortgelijks.

  Weet je al wat meer hierover?

  Groeten,

  S.

   

  Reactie
  #4

  Misschien tekorten aan bepaalde voedingsstoffen, zoals magnesium. Gebruik van geraffineerde suiker kan ook klachten geven. Misschien dat het vanuit je bekken komt. Dan zou osteopathie kunnen helpen. Schoeisel dat te weinig steun geeft, kan ook klachten geven. Denk ook aan geaard slapen. Bed en matras zonder metalen is veel beter voor je nachtrust en ontspanning.

  Reactie
Reageer op: Onverklaarbare pijn in benen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief