Pijn in benen

  • #1

    Hallo!

    ik heb al een tijde last van mijn benen.
    Eerst voelde het soms als RSL maar nu zijn de symptonen (lijken me) heel anders.

    Mijn kuiten/knieen/voeten doen zeer als ik de hele dag gelopen heb. Dit is vooral in rust positie, maar soms ook als ik al een tijdje gestaan heb. Vooral op een plek staan doet ontzettend pijn. Wat ik ook al een tijdje heb, is dat ik vocht vast houdt in mijn enkels vooral en ook in mijn voeten.
    Daarbij komt als ik pijn heb, ook vaak het gevoel of mijn voeten heeel erg warm zijn. Ik heb overal gelezen juist koude voeten, maar mijn voeten branden!

    Voor de rest heb ik geen verkleuringen in mijn benen als ik pijn heb. Wel al sinds ik heel jong was ( 15 jaar ) een klein spatadertje op mijn kuit..

    Ik heb met mezelf afgesproken dat als het nog een tijdje zo aanhoudt dat ik toch mee naar de dokter ga. De redene dat ik dat nog niet gedaan heb is omdat het soms erger is dan de andere keer. Dan denk ik dat het afneemt en misschien overgaat, maar wordt telkens wel weer teleurgesteld als het erger terug komt.

    Help me!

    Reageer
Reageer op: Pijn in benen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief