Pijn in benen

  • #1

    Hallo,

    Ik plaats hier een berichtje namens mijn moeder, die al maandenlang bij de dokter langs gaat ivm pijn in haar benen. Ze loopt hier echter al jaren mee. Eerst dachten we dat het de gewrichten waren, daarna reuma, artrose, jicht. Maar de artsen kunnen geen diagnose stellen.

    Mijn moeder heeft al enige tijd hele dikke, opgezwollen rode knieën aan de binnenkant van haar been. Ze is jaren geleden geopereerd aan de meniscus, en sindsdien is haar kniepijn nooit meer echt overgegaan. Het doet pijn om erop te drukken, ze kan geen lange afstanden lopen etc. Ook haar enkels doen pijn. We hebben opgemerkt dat de ruimte tussen haar botten net boven haar enkels holler wordt, ik hoop dat ik dit duidelijk kan verwoorden zo. Verder doet haar teen pijn. Mijn moeder beschrijft het zo: als ze soms loopt dan voelt het alsof haar teen eraf valt. Ze had last van pijnaanvallen in de nacht in haar teen, maar dat is nu wat minder geloof ik.  We dachten dat het jicht is maar in haar bloed is niks te zien. Ook heeft ze pijnaanvallen in haar heupen nu, 's nachts. Mijn moeder slikt geen medicijnen omdat ze een paar jaar geleden in het ziekenhuis lag voor een maagbloeding, sindsdien wilt ze geen pijnstillers meer. Ze gebruikt wel CBD olie.

    In het kort: alles doet pijn in haar onderlichaam. De dokters helpen niet. Ze sturen haar steeds weer voor foto's om daarna te zeggen dat ze niks zien. Ik weet niet wat ik moet doen, het doet pijn om mijn moeder zo te zien. Iemand die mij verder kan helpen?

     

    Reageer
Reageer op: Pijn in benen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief