Pijn bovenrug straalt uit naar linkerschouder en nek

  • #1

    Vrijdag ben ik gevallen (van een hoogte van circa 3 meter op een nogal harde mat), direct had ik last van mijn ribben en deed ademen pijn. Maar ben gewoon door gegaan met waar ik mee bezig was. Echter wordt de pijn eerder erger dan minder erg. (door pijn overgeven etc)Op dit moment is de pijn voornamelijk net naast mijn ruggenwervel aan de linkerkant van mijn bovenrug, straalt door naar mijn linkerschouder en nek en is vrij vervelend (ik ben niet iemand die snel klaagt van pijn, heb al meerdere keren mijn eigen vingers terug gezet als ze uit de kom gaan oid)

    Nu ben ik vandaag naar de huisarts geweest en ben redelijk geirriteerd terug naar huis gekeerd. Hij vroeg niet wat er gebeurd was, hij wist alleen dat het door een val kwam en dat ik last had van mijn ribben (dat heeft de assistente opgeschreven blijkbaar) en ik kon er niet tussen in komen tussen zijn gebrabbel. Hij heeft me niet 1x echt aangekeken en zijn pc, bureau en kennelijk mijn borsten waren interessanter. Hij heeft alleen even geluisterd naar mijn longen en op basis daarvan zei hij dat het sowieso om een kneuzing ging en nu heb ik onstekingsremmende pijnstillers gekregen (Meloxicam Mylan staat op de verpakking).

    Nu vraag ik me af of ik nu gewoon die pijnstillers moet slikken (principieel zeg ik nee.. maar dat ben ik) en of ik hiermee akkoord moet gaan. Stiekem twijfel ik heel erg aan zijn beoordeling (misschien is het wel goed maar seriously, doe dan tenminste alsof het hem iets scheelt) en wat zou ik kunnen doen om betere diagnos oid te krijgen?

    Reageer
    #2

    Ik zou ze wel nemen. Des te eerder ben je van de pijn af. Misschien helpt rode tijgerbalsem ook wel.

    Reageer
Reageer op: Pijn bovenrug straalt uit naar linkerschouder en nek


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief