Krijg geen medicatie mee, omdat het verslavend is

  • #1

    Hoi ik word door mijn dokter en speacialist niet sereus genomen, ik heb groninsche rugpijn, en ze willen persee dat ik stop met mijn medicatie omdat het verslavend is.. maar als ik wel mijn pijn medicatie( tramadol) slik dan heb ik geen pijn en zie ik het leven teminste zitten, het is nou ook weer niet dat ik dood wil als ik pijn heb, maar ik kom amper mijn bed uit, en dat zegt de specialist je moet bewegen ik zeem 2x in de week, maar dat is ook alleen als ik een soort van goeie dag heb.. weet niet of jullie wat voor mij kunnen betekenen maar wie niet waagt wie niet wint.
    Groetjes aurelia

    Reageer
    #2

    Ik denk dat ze juist het beste met je voor hebben.
    Het laatste waar je op zit te wachten,is een verslaving erbij.
    Je zou een kunnen kijken of je samen met een fysiotherapeut een beweeg schema kunt maken om te kijken wat je wel en niet kunt.
    Bij chronische rugklachten zijn gerichte oefeningen belangrijk,om je rug te ontlasten. En niet voor 1 of 2 keer,maar je leven lang.
    Dat is toch vooral een stuk zelf discipline en kost meer moeite dan pillen slikken. Maar uiteindelijk heb je er veel meer aan!
    Goede rugtraining,eventueel in combinatie met wat lichtere pijnstillers kom je een stuk verder mee dan maar steeds meer en meer tramadol slikken.

    Reageer
    #3

    Na 6 jaar pijnmedicatie waarin mijn kwaliteit van leven erg is toegenomen, ik zal nooit pijnvrij worden maar ik leef weer,ik ben erg positief ingesteld, ik kijk naar wat ik nog wel kan , ik kan mijn hobby,s weer doen, ik ben gelukkig en ineens gaan ze stoppen omdat het een verslavend middel is, ik ben niet verslaafd, heb geen craving, geen behoefte aan meer, tel geen pillen, ik gebruik dit 6 jaar zoals voorgescheven, ik heb dit in een kliniek gedaan, nu is tegen mijn wens de afbouw gestart en heb ik geen poot om op te staan, de gedachte aan het leven waar ik na terug moet geven zoveel stress en angst dat ik mentaal ingestort ben , ik vind nergens hulp en ik moet lijdzaam toezien hoe mijn toekomst van mij word afgenomen met plannen en al, mag dit zomaar.
    Dat ik lichamelijk afhankelijk ben dat besef ik heel goed en als dat de reden is dan moet ook de paroxetine en methylfenidaat gestopt worden,hoe kan ik dit tegen houden, ik wil niet terug naar hoe het was, ik heb alles ggedaan ik ben overal geweest, specialisten, roessinkh revalidatie, pijnpolie etc ik heb fibromyalgie, whiplash, hernia, onderrug versleten, geen kraakbeen meer, artrose, dytrofie, zenuwbeschadiging onderrug , ontsteking enkel en ik zal best iets vergeten zijn.
    Alvast bedankt.
    Saskia

    Reageer
Reageer op: Krijg geen medicatie mee, omdat het verslavend is


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief