Pijn linker onderrug, bil en been.

  • #1
    Ik heb een korte vraag.
    Ik loop al een tijdje bij jullie, in eerste instantie voor klachten van mijn hals.
    Nu ben ik een tijdje bij jullie voor lage rugklachten, maar nu in verband met het Corona gebeuren, is het voor mijn situatie uit voorzorg beter om zo veel mogelijk thuis te blijven.
    Nu is alleen het probleem dat ik vrijdag krachtoefeningen deed, waarbij ik denk ik iets in mijn rug verdraaid of verrekt heb. Ik heb namelijk sinds zaterdag dat ik hele erge pijn heb in mijn linker onderrug, linker bil, en linker bovenbeen. Ik kan vrijwel niet zitten, lopen of liggen, zonder dat het heel erg pijn doet. Voornamelijk als ik mijn been beweeg, doet het op sommige punten extreem veel pijn.
    Daarnaast lijkt mijn bovenlichaam ook "scheef" te staan ten opzichte van mijn onderlichaam. Dit doe ik niet expres, en lijkt automatisch te gebeuren.
    Naast alles voel het ook alsof de spieren in mijn linker zij wat meer onder spanning staan.
    Wat zou dit kunnen zijn? Ik had vannacht namelijk zoveel pijn dat ik niet eens normaal in bed kon liggen.
    Alvast heel erg bedankt!
    Reageer
    #2

    Klinkt als of het idd in je rug geschoten is, au!

    Bij mij helpen spierverslappers (Diazepam ) en pijnstillers om dan weer rechtop te komen en makkelijker te bewegen. En natuurlijk de fysio, wat nu helaas lastig is. Maar je zou je huisarts kunnen bellen en het uitleggen,  die kan je wat voorschrijven om je klachten te verminder.

    Beterschap, groetjes Suzan

    Reageer
Reageer op: Pijn linker onderrug, bil en been.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief