Drukkende pijn achter de ogen

  • #1

    Sinds eind 2012 heb ik last van een drukkende pijn in mijn beide ogen. Deze pijn is er 24/7 en is er dus in elke omstandigheid (maakt niet uit of ik achter computer zit of aan het relaxen ben op vakantie).

    Momenteel hebben we sinds die tijd het volgende al geprobeerd:
    - Antibiotica
    - Neusspray
    - Catscan
    - Allergiepillen
    - MRI
    - Lumbaalpunctie
    - Twee verschillende manuele therapeuten
    - Dry needling
    - Bril
    En ik ben hierbij dus onder andere geweerst bij het Waterland ziekenhuis, het AMC, Oogziekenhuis Zonnestraal en Het Oogziekehuis Rotterdam geweest.

    Enige wat ik nu wel merk is dat het nog heftiger wordt (is normaal al heftig) als ik verkouden ben/griep heb. En de pijn is in 2012 begonnen toen ik verkouden was/griep had.

    Iemand enig idee?

    Reageer
    #2

    Ben je ook bij een KNO arts geweest die je bijholten heeft gecontroleerd?

    Reageer
    #3

    Bijholteontsteking was waar de huisarts als allereerst aan dacht. Daar was de antibiotica en neusspray voor. Daarna is er ook nog een Catscan gemaakt. Daar bleek allemaal uit dat dat het dus niet is :(.

    Reageer
    #4

    Dan heb ik helaas ook geen idee waar het nog vandaan zou moeten komen. Je zou hooguit nog naar een neuroloog kunnen gaan om te kijken of het een neurologisch probleem is.

    Reageer
    #5

    Helaas ook al bij een neuroloog geweest in het Waterlandziekenhuis. Vanuit daar MRI en Lumbaalpunctie gehad en toeen ook nog doorverwezen naar het AMC.

    Reageer
    #6

    Het spijt me dan heel erg voor je, maar ik heb ook geen opties meer...

    Reageer
    #7

    Mag ik vragen voor welke spier je dry needling hebt gehad? Het is wel zo met 'triggerpoints' dat ze heel snel terugkomen. Ik heb zelf een frozen shoulder gehad (nog niet 100% genezen) en impingement  en ten gevolge daarvan veel triggerpoints in mijn biceps/schouders/onderarmen. Zelfs op de overgang van de bicepspees naar de spier. Maar als ik krachttraining doe (wat ik moet doen om sterker te worden) bemerk ik toch elke keer weer dat de triggerpoints gevoeliger worden. Het lijkt wel een vicieuze cirkel waar je echt moeilijk uit komt.

    Reageer
    #8

    Ik zie nu je vraag pas Joke. Ik heb Dry Needling voor mijn nek gehad, omdat dan werd gedacht dat daar de pijn vandaan zou komen.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Drukkende pijn achter de ogen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief