constant koud

  • #1

    L.S.,

    Ik ben 26 jaar, man, sport regelmatig en voor zover ik weet gezond.

    Voor zolang als ik mij kan herinneren ben ik lichtelijk gevoelig voor kou (vooral voeten en handen). Dit is de afgelopen weken echter verergerd. Ik heb het nu constant koud (hele lichaam) en het lukt mij eveneens, wat voorheen wel het geval was, niet meer om op te warmen (bv. door warme douche of warmer kleden). Ik draag tevergeefs bij kamertemperatuur op dit moment 2 sokken, 2 vesten met sjaal en mijn voeten op een warmtemat.

    Voorts is in dezelfde periode de kwaliteit van mijn slaap hard achteruit gegaan. Ik ga op dezelfde tijd naar bed maar wordt wakker rond 1 - 3 uur en soms slaap ik helemaal niet. Dit is natuurlijk nu ook lastiger omdat ik het zeer koud heb, ik werd gisternacht bv. zwetend wakker en dat terwijl ik het koud had (???).

    Hopelijk weet iemand wat er gaande is.

    mvg,

    Dennis.

    Reageer
    #2

    hoi dennis, had je voorheen altijd wel warme voeten, of zweetvoeten ik herken deze klachten ik heb het soms ook.

    grt. jan

    Reageer
    #3

    Het zijn toch opvallende klachten Dennis. Kan zijn dat er iets met je bloedsomloop niet helemaal goed gaat. Ervaar je de laatste tijd veel stress of spanningen?

    Reageer
    #4

    @ Jan,

    Hoeveel drink je per dag?

    Reageer
    #5

    ik heb er wel altijd last van gehad ja (ook zweetvoeten) maar was nooit zo erg dat het mijn dagelijks leven bemoeilijkte. Dat is nu dus wel het geval. Ik had vanochtend bijv een tentamen, maar dat is helaas niets geworden.. ik zat daar als enige te trillen en ik kon daardoor niet focussen op de vragen.

    Dennis

    Reageer
    #6

    @Tandor

    Ik heb wel vaker stress gehad, maar dan slaap ik de avond ervoor minder goed (hoogstens) en heb ik verder geen symptomen. Ik voel mij ook niet gestrest of iets dergelijks.

    M.b.t. tot je andere vraag: ik probeer om de 2 uur wel een vol glas water te drinken

    Reageer
    #7

    Zoals tel.besproken Dennis:

    Ga met de klachten naar je huisarts. Er kunnen dan wat dingen onderzocht worden om zo achter de oorzaak van de klachten te komen.

    Reageer
Reageer op: constant koud


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief