• #1

  goedenavond,
  ik heb een vraag en die luid ik heb het vaak heel koud ondanks dat het buiten of binnen niet koud is,vaak koude voeten en handen.
  ik slik vaak paracetamol met codeine zou dat ermee te maken kunnen hebben.

  groetjes maria

  Reactie
  #2

  Paracetamol slikt u niet zonder reden. Blijkbaar voelt u zich beter met dit medicijn. Waarom slikt u zoveel medicijnen? Dit is niet gezond. temeer daar codeïne verdooft en verslavend kan zijn.

  Reactie
  #3

  ik slik al heel lang paracetamol met codeine,het is begonnen met pijn in me armen en in me rug ik ben inmiddels aan beide armen geopereerd en het duurt een jaar voor ik hersteld ben, mijn beroep is kapster en heb een eigen zaak dus moet ik hard werken en slik de codeine om door te gaan. ik besef heel goed dat het verslavend is en dat is ook aan de orde nu. mijn lichaam heeft veel klappen gehad door veel ellende in mijn leven en daar krijg ik nu nu dat voorbij is de klappen van, het ergste is dat die codeine mij zoveel rust geven wat zeer waarschijnlijk door andere medicijnen ook opgelost kunnen worden heb dat ook wel geprobeerd maar vond er geen baat bij, zit misschien wel tussen me oren. ik vroeg me gewoon af of ik het daarvan zo koud kon hebben.
  groetjes marie

  Reactie
  #4

  Blijkbaar bent u niet optimaal gezond en pleegt u roofbouw op uw lichaam.

  Koude en warmte regulatie is vooral door het schildklier systeem geregeld. Daarnaast zorgt de doorbloeding en dus de staat van uw bloedvaten voor een gezonde warmtehuishouding.

  Overleg eens met de huisarts over uw werkbelasting, de medicatie met de codeïne, uw schildklier en uw bloedvaten met name eventuele artherosclerose.

  De psyche heeft ook invloed op 'koud hebben'. U heeft blijkbaar veel meegemaakt dat u misschien wel killer heeft gemaakt. Dan zijn zaken die uw ziel verwarmen misschien therapeutisch op z'n plaats.

  Wees open en eerlijk met uw huisarts, maak een dubbele afspraak omdat u dit eens met hem wilt overleggen.

  Misschien kunt u dit gesprek hier ook voorbereiden door de gedachten van anderen over uw verhaal te vernemen?

  Reactie
  #5

  hallo roy, ik ben al vaak bij de dokter geweest en die weet wat er allemaal gaande is geweest ben ook onderzocht op allerlei dingen waaronder ook de schildklier verder is er niks uitgekomen,hij vertelde dat mijn lichaam bij moest komen van alle gebeurtenissen van de afgelopen 12 jaar en dat het tijd nodig had.ik ga zeker nog een afspraak maken om te kijken wat we er verder nog aan kunnen doen, in ieder geval bedankt voor je antwoord.
  groetjes marie

  Reactie
  #6

  Het kan zijn dat je bloedarmoede hebt.
  Dit heb ik zelf ook eens gehad en dit had er ook mee te maken dat je het vaak koud hebt.
  Zoek het eens op internet of vraag het aan je huisarts, door middel van bloedprikken kom je er zo achter.

  Reactie
Reageer op: koud
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief